Αποθέωση των παικτών του Αμαρουσίου

Στην Ευρωλίγκα για πρώτη φορά στην ιστορία του
Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2009 14:48
A- A A+

Την αποθέωση γνώρισαν αργά χθες οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου κατά την επιστροφή τους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τη Θεσσαλονίκη, μετά τη μεγάλη νίκη επί του ¶ρη στο Αλεξάνδρειο http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/06/04/1673015.htm και την πρόκριση στα προκριματικά της Ευρωλίγκα, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης παραχώρησε λεωφορείο του Δήμου για να μεταφέρει τους φιλάθλους, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που πήγαν με τα ΙΧ τους για να υποδεχτούν τους παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου. Η πανηγυρική πομπή που δημιουργήθηκε κατέληξε στο Δημαρχείο του Αμαρουσίου, όπου η ομάδα έβγαλε αναμνηστική φωτογραφία. Στη συνέχεια, οι φίλαθλοι συνόδεψαν το πούλμαν με τους πρωταγωνιστές μέχρι τον ηλεκτρικό σταθμό Αμαρουσίου, όπου στήθηκε γλέντι μέχρι τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης ανακήρυξε επίτιμο δημότη Αμαρουσίου τον τεχνικό Σούλη Μαρκόπουλο. Δεδομένη είναι η απόφαση της δημοτικής αρχής να στηρίξει το Μαρούσι σε όλους τους τομείς ενόψει της συμμετοχής του στην Ευρωλίγκα, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας, ¶ρης Βωβός, έλεγε χθες πως μετά τη θετική αυτή εξέλιξη θα βρει τρόπο να μείνει στην ομάδα, με ανοικτό το ενδεχόμενο συμμετοχής και άλλου επιχειρηματία στα οικονομικά της μπασκετικού τμήματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις