ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά κατά ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Siemens

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2009 18:16
A- A A+

Οξεία κριτική σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ λόγω της συνεχιζόμενης αντιπαράθεσής τους για το σκάνδαλο της Siemens, άσκησε ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και πρώην μέλος της Διοίκησης του ΟΤΕ.

«Είναι πολύ θλιβερό το προεκλογικό θέαμα να ''σφάζονται'' μεταξύ τους η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για το ποιος από τους δύο λαδώθηκε περισσότερο από τη Siemens», τόνισε ο κ. Στρατούλης.

Ο κ. Στρατούλης πρόσθεσε ότι «οι υπουργοί που χρηματίστηκαν, καθώς και τα βασικά στελέχη της Siemens που τους χρημάτισαν, παρακολουθούν τις αλληλοκατηγορίες μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και γελάνε, αφού για τους πρώτους παραγράφηκαν οι ποινικές ευθύνες λόγω του πρόωρου κλεισίματος της Βουλής, και οι δεύτεροι κάνουν διακοπές στη Γερμανία».

Κατηγόρησε τέλος τα δύο κόμματα ότι «όσο όμως κι αν αντιπαρατίθενται, δεν μπορούν να αποκρύψουν τις μεγάλες πολιτικές ευθύνες τους, γιατί από κοινού μετέτρεψαν τη χώρα μας σε mizesland της Siemens και όσων άλλων πολυεθνικών ή ''εγχώριων'' εταιρειών έχουν πάρει με αδιαφανείς και διαβλητούς τρόπους μεγάλα έργα και δουλειές από το δημόσιο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή