Γ. Καρατζαφέρης: Πολιτικές εξελίξεις μετά τις ευρωεκλογές

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2009 23:00
A- A A+

Την εκτίμηση ότι μετά τις ευρωεκλογές θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις στη χώρα έκανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Πόρτο Παλάς». Αναφερόμενος στη ΝΔ υπογράμμισε: «αν θέλει να έχει μέλλον μπορεί να σωθεί αν έρθει μαζί μας».

Σε ό,τι αφορά τις προεκλογικές αντιπαραθέσεις ανάμεσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, επεσήμανε ότι εκπρόσωποι των δύο κομμάτων μαλώνουν όχι για το ποιος έκλεψε περισσότερα, αλλά για το ποιος έκλεψε καλύτερα.

Κάθετος εμφανίστηκε όσον αφορά στο Σκοπιανό, δηλώνοντας ότι ο ΛΑΟΣ δεν πρόκειται να επιτρέψει να δοθεί στην ΠΓΔΜ το όνομα της Μακεδονίας ή παράγωγό του.

Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη να συζητηθεί το θέμα των λαθρομεταναστών, αναφέροντας: «Δεν αντέχουμε δύο εκατομμύρια μετανάστες. Εδώ και τώρα να βάλουμε ποσόστωση. Να καθαρίσουμε τον τόπο. Να πάρουμε πίσω τα πάρκα μας, τις πλατείες μας, τις γειτονιές μας».

Πρόσθεσε δε ότι «ο ΛΑΟΣ δεν θα επιτρέψει να γίνει η Ελλάδα μουσουλμανική χώρα» και ο ίδιος δέχεται να ανοίξουν όλα τα τζαμιά στην Ελλάδα με τον όρο ότι η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη θα ξαναγίνει ναός της Ορθοδοξίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή