Αλ. Τσίπρας: Εγκλημα των κυβερνήσεων στον Ασωπό

Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2009 14:48
A- A A+

«Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα από τα μεγαλύτερα περιβαλλοντικά εγκλήματα που έχουν συμβεί ποτέ στη χώρα» δήλωσε ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας από τον Ασωπό, όπου μετέβη συνοδευόμενος από την υποψήφια του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Σπανούδη. Τόνισε ακόμη πως απάντηση σε αυτό είναι ένας τρίτος ισχυρός πόλος της αριστεράς και της οικολογίας.

Πιο αναλυτικά, μετά τη συνάντησή του με επιτροπή κατοίκων καθώς και με το δήμαρχο, έκανε λόγο για «ένα έγκλημα που έφτιαξαν οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων ενάντια στη φύση αλλά και στους ανθρώπους».

Α. Τσίπρας στον Ασωπό: Εγκλημα που έφτιαξαν οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων

Α. Τσίπρας στον Ασωπό: Εγκλημα που έφτιαξαν οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων

Υποστηρίζοντας πως «τις ώρες της οικονομικής κρίσης, ένα από τα μεγάλα θύματα της οικονομικής κρίσης θα είναι οι εργαζόμενοι και το περιβάλλον» υπογράμμισε πως ο μόνος τρόπος αντίστασης είναι η ανάδειξη ενός ισχυρού πόλου της αριστεράς και της οικολογίας.

Καταλήγοντας, έκανε λόγο για υποκρισία από πλευράς ΥΠΕΧΩΔΕ σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση του προβλήματος με τον Ασωπό και υπογράμμισε την ανάγκη συγκεκριμένων πράξεων, «που δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν όσοι μας κυβερνούν, αλλά είμαστε διατεθειμένοι να διεκδικήσουμε με τους ενεργούς πολίτες, που θα βρεθούν απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα για να διεκδικήσουν την ποιότητα της ζωής τους».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή