Κ. Καραμανλής: Με σύμμαχο τον πολίτη προχωρούμε μπροστά

Στις κάλπες οι πολιτικοί αρχηγοί
Κυριακή, 07 Ιουνίου 2009 11:26
UPD:12:17

A- A A+

«Η επιλογή της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη. Θα συνεχίσει τις πολιτικές της, τις μεταρρυθμίσεις, το έργο για ένα καλύτερο αύριο, που έχει ανάγκη ο τόπος», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Εκλογικό Διαμέρισμα Αγ. Ελευθερίου 1 στο 1o ολοήμερο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης.

«Με σύμμαχο τον πολίτη προχωρούμε μπροστά», τόνισε ο κ. Καραμανλής και συμπλήρωσε: «Ψηφίζουμε για μια Ελλάδα ισχυρή, σε μια ενωμένη Ευρώπη, πιο αποτελεσματική, πιο κοινωνική με πιο δυνατή φωνή στα μεγάλα διεθνή ζητήματα».

Κ. Καραμανλής: Με σύμμαχο τον πολίτη προχωρούμε μπροστά

Κ. Καραμανλής: Με σύμμαχο τον πολίτη προχωρούμε μπροστά

«Κάνουμε τις πολιτικές προωθούμε τις μεταρρυθμίσεις, που έχει ανάγκη ο τόπος. Διασφαλίζουμε, δηλαδή, με υπευθυνότητα με συγκεκριμένο έργο, όχι στα λόγια, ένα καλύτερο αύριο για όλους και όλες μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Γ. Παπανδρέου: Μέρα ελπίδας για την Ελλάδα που θέλουμε

«Μέρα συμμετοχής, μέρα δύναμης του πολίτη, μέρα μεγάλης ελπίδας για κάθε Έλληνα και Έλληνίδα για την Ελλάδα που θέλουμε και την Ελλάδα που αξίζουμε», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο γυμνάσιο της Νέας Ερυθραίας.

Γ. Παπανδρέου: Μέρα ελπίδας για την Ελλάδα που θέλουμε

Γ. Παπανδρέου: Μέρα ελπίδας για την Ελλάδα που θέλουμε

Αλ. Παπαρήγα: Θα είμαστε συνεπείς

«Τώρα που το όραμα της ΕΕ ξέφτισε τωρα ειναι ευκαιρία να δοκιμασει ο λαος τη δυναμή του να στοχεύσει καλα σημερα για να μπορεί να ελπίζει στο άμεσο μέλλον. Εμείς θα είμαστε συνεπείς στους χώρους δουλειάς, στα εργοστάσια, στα γραφεία, στα χωράφια», σημείωσε η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα από το 41ο και 42ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών.

A. Παπαρήγα: Θα είμαστε συνεπείς

A. Παπαρήγα: Θα είμαστε συνεπείς

Αλ. Τσίπρας: Να γίνουμε όλοι μαζί ορμητικό ποτάμι

«Τούτη την ώρα η δυναμη δεν ειναι στα χέρια των μηχανισμών, είναι στα χέρια των πολλών, στα χερια όσων το προηγούμενο διάστημα δεν είχαν φωνή, στα χέρια των ανέργων, των νέων, των χαμηλόμισθων, των χαμηλοσυνταξιούχων», δήλωσε από το 11ο σχολικό συγκότημα Αμπελοκήπων στην Πανόρμου ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας.

Α. Τσίπρας: Να γίνουμε όλοι μαζί ορμητικό ποτάμι

Α. Τσίπρας: Να γίνουμε όλοι μαζί ορμητικό ποτάμι

«Ο καθένας από μας είναι μια σταγόνα, μπορούμε να γίνουμε ορμητικό ποτάμι, να αλλάξουμε τα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Η αποφασιστική ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει δρόμους για τη συγκρότηση του τρίτου πόλου, στα αριστερά του πολιτικού συστήματος, της αριστεράς και της οικολογίας».

Γ. Καρατζαφέρης: Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει άλλο

«Αναμένουμε τα αποτελέσματα της κάλπης με υπευθυνότητα, με αισιοδοξία. Θέλω να πιστεύω οτι αποψε θα νικήσει η λογική την αλαζονεία και η σωφροσύνη τους βερμπαλισμούς. Να αφήσουμε τα λόγια και ας προχωρήσουμε στα έργα γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει άλλο», δήλωσε από το 5ο Γυμνάσιο στη οδό Καρόλου Ντήλ, στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή