Κ. Καραμανλής: Μοναδική πυξίδα η υπευθυνότητα

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2009 00:21
UPD:00:39
A- A A+

Το εκλογικό αποτέλεσμα ασφαλώς δεν μας ικανοποιεί, είναι σαφές ότι σημαντικό μέρος των ψηφοφόρων επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν για να μας στείλουν το μήνυμά τους κυρίως με την αποχή, δήλωσε ο πρωθυπουργός από το Ζάππειο.

Χαρακτήρισε ακόμη πρωτοφανές το ποσοστό της αποχής, σημειώνοντας πως εκφράζει τη δυσαρέσκεια των πολιτών από το χώρο της πολιτικής και προσθέτοντας πως οι πολίτες κυρίως την όσο το δυνατό πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης, κάτι, που, όπως ανέφερε, είναι το κεντρικό καθήκον της κυβέρνησης.

Κ. Καραμανλής: Μοναδική πυξίδα η υπευθυνότητα

Κ. Καραμανλής: Μοναδική πυξίδα η υπευθυνότητα

Συνεχίζοντας ο κ. Κώστας Καραμανλής πρόσθεσε πως οι πολίτες απαιτούν μεγαλύτερη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, χαρακτηρίζοντας τον κρατικό μηχανισμό μεγάλο ασθενή. Συμπλήρωσε ακόμη πως συγκεκριμένες συμπεριφορές έχουν ενοχλήσει παραβιάζοντας αρχές που έθεσε από την αρχή.

Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε πως το κυβερνών κόμμα πορεύεται με μοναδική πυξίδα την υπευθυνότητα, βάλλοντας εκ νέου κατά του ΠΑΣΟΚ, καταλογίζοντάς του ανευθυνότητα και ανυπαρξία σχεδίου για την κρίση.

«Είμαι αποφασισμένος να επιμείνω στο δρόμο της υπευθυνότητας. Η πολιτική της ευθύνης αποτελεί αδιαπραγμάτευτη επιλογή. Αυτή η επιλογή άλλωστε είναι η μόνη που μπορεί να θωρακίσει την οικονομία της χώρας, αλλά και να καταστήσει πιο αξιόπιστο το χώρο της πολιτικής, οδηγώντας τη Χώρα σταθερά στο μέλλον που της αξίζει», κατέληξε ο κ. Καραμανλής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή