Αλ. Παπαρήγα: Θετικό το ποσοστό, δεν εφησυχάζουμε

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2009 00:38
A- A A+

Θετικό χαρακτήρισε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα το εκλογικό ποσοστό του κόμματος στις ευρωεκλογές, ευχαριστώντας όσους συστρατεύτηκαν με αυτό.

Η κ. Παπαρήγα έκανε λόγο σχέδιο περιθωριοποίησης του ΚΚΕ πως δεν πέρασε εξολοκλήρου, σημειώνοντας πως «σε μεγάλο βαθμό καταφέραμε να το εξουδετερώσουμε, αντιμετωπίσαμε παλικαρήσια τις προβοκάτσιες».

Αλ. Παπαρήγα: Το ΚΚΕ αντιμετώπισε παληκαρίσια τις προβοκάτσιες

Αλ. Παπαρήγα: Το ΚΚΕ αντιμετώπισε παληκαρίσια τις προβοκάτσιες

Δεν εφησυχάζουμε, πρόσθεσε, καθώς θεωρούμε ότι στόχος του συστήματος είναι να ανακόψει τη δυναμική όχι του ΚΚΕ αλλά του ίδιου του κινήματος. Αναφερόμενος στα ποσοστά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε «οι δυνάμεις της δικομματικής εναλλαγής παραμένουν σχετικά υψηλές σε συνθήκες κρίσης» εκτιμώντας πάντως πως μπορούν να δεχθούν πλήγματα στην πορεία, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει περισσότερη δράση.

Αναφερόμενη στην αποχή, την οποία χαρακτήρισε πρωτοφανή, εκτίμησε πως σε ένα βαθμό πρόκειται για διαμαρτυρία απέναντι στην πολιτική της ΝΔ, ενώ δείχνει και την έλλειψη εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ. Εξέφρασε όμως την άποψη πως «η αποχή ως τάση και ως επιλογή εμποδίζει την αναγέννηση του κινήματος που σημερα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή