Λ. Κύρκος: Ταπεινωτικό το αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ

«Λεηλατήθηκε η γραμμή του Συνασπισμού»
Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2009 10:53
A- A A+

Ταπεινωτικό χαρακτηρίζει ο Λεωνίδας Κύρκος το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Τα Νέα», άμεσα αλλαγή πλεύσης για το Συνασπισμό.

Ο κ. Κύρκος κάνει λόγο για λάθη που οδήγησαν στο «ταπεινωτικό αποτέλεσμα» και κυρίως για «συμβολικά λάθη που οφείλονται στην κατάργηση της γραμμής του κόμματος». «Λεηλατήθηκε η γραμμή του Συνασπισμού», επισημαίνει χαρακτηριστικά και προειδοποιεί ότι «πρέπει να προχωρήσουμε και να διορθώσουμε ό,τι διορθώνεται γιατί ο κόσμος μας που πολέμησε τόσα χρόνια, δεν πολέμησε ώστε να υπάρχει ένα τέτοιο μόνιμο αποτέλεσμα».

Ο Λεωνίδας Κύρκος ζητεί να γίνει βαθιά συζήτηση στο εσωτερικό του ΣΥΝ για τα αίτια του αποτελέσματος των ευρωεκλογών, ενώ όσον αφορά τις σχέσεις Αλ. Αλαβάνου - Αλ. Τσίπρα σημειώνει πως «χρειάζεται από τη μεριά τους γενναιότητα που δεν ξέρω αν την έχουν».

Τέλος, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς συντάσσεται με την άποψη του Φώτη Κουβέλη που ζήτησε επαναπροσδιορισμό των σχέσεων ΣΥΝ και συμμάχων στο ΣΥΡΙΖΑ, εντοπίζοντας το μεγαλύτερο πρόβλημα και την κύρια αιτία για το αρνητικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουνίου στο συνεργατικό σχήμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή