Θετική απάντηση ΛΑ.Ο.Σ. στην πρόσκληση Μαρκογιαννάκη

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2009 15:45
UPD:15:58
A- A A+

Θετικά απάντησε ο ΛΑ.Ο.Σ. στην πρόσκληση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χρήστου Μαρκογιαννάκη, για την πραγματοποίηση σύσκεψης την ερχόμενη Τετάρτη στο υπουργείο Εσωτερικών με αντικείμενο θέματα Δημόσιας Τάξης.

«Παρότι δεν έχουμε πειστεί ότι δεν πρόκειται για επικοινωνιακό "πυροτέχνημα" και επειδή ως κόμμα είμαστε ούτως ή άλλως υπέρ του δημοκρατικού διαλόγου, ο ΛΑ.Ο.Σ θα μετάσχει στη σύσκεψη και θα εκπροσωπηθεί από τον πρέσβυ κ. Γιώργο Γεωργίου», αναφέρει στην απαντητική επιστολή του ο εκπρόσωπος του κόμματος Κ. Αϊβαλιώτης.

Κ. Αϊβαλιώτης: Oλα τα κόμματα κινούνται κοντά και παράλληλα με τις προτάσεις μας

Κ. Αϊβαλιώτης: Oλα τα κόμματα κινούνται κοντά και παράλληλα με τις προτάσεις μας

Σε άλλη του δήλωση ο κ. Αϊβαλιώτης υπογραμμίζει, πως «λαθεύουν λάθος μεγάλο όσοι πιστεύουν ότι την "ατζέντα" για τη λαθρομετανάστευση την πήρε η ΝΔ». «Όλα τα κόμματα κινούνται κοντά και παράλληλα με τις προτάσεις μας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τόσο το ΠΑ.ΣΟ.Κ όσο και το Κ.Κ.Ε κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος τόσο για τα "τρύπια σύνορα" όσο και για την προώθηση σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Η κινητικότητα για ένα -επί μακρόν- λιμνάζον θέμα είναι μια προσφορά του ΛΑ.Ο.Σ στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή