Ντ. Μπακογιάννη: «Ακραία καιροσκοπική» η πολιτική του ΛΑΟΣ

Σάββατο, 13 Ιουνίου 2009 15:58
UPD:23:10
A- A A+

Δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, τον οποίο χαρακτηρίζει ακραίο λαϊκιστή, και την πολιτική του ακραία καιροσκοπική, ασκεί σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Ο Κόσμος του Επενδυτή», η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.

Μεταξύ άλλων η υπουργός Εξωτερικών επισημαίνει ότι η γαλλική κεντροδεξιά ποτέ δεν συνεργάστηκε με τον Λεπέν και, παρά τις δυσκολίες του παρελθόντος, έχει κερδίσει τρεις συνεχόμενες εκλογές. «Κυβερνούν δεκατέσσερα χρόνια, ενώ ο Λεπέν έχει πλέον συρρικνωθεί πολιτικά και εκλογικά» σημειώνει η κ. Μπακογιάννη.

Αναφερόμενη στην υπόθεση της Siemens και συγκεκριμένα την έξοδο από τη χώρα του κ. Καράβελα, η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι διογκώθηκε λόγω της έντασης της προεκλογικής περιόδου.

«Είναι προφανές ότι η αντιπολίτευση και οι πάσης φύσεως σύμμαχοί της θεώρησαν ότι έπρεπε να χτυπηθώ προσωπικά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας, επανέλαβε ότι δεν θέτει τους όποιους στόχους της «υπεράνω του συλλογικού συμφέροντος, του συμφέροντος του κόμματος, της παράταξης και του τόπου».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή