ΠΑΣΟΚ: Υπάρχει φιλότιμο για την ανάληψη ευθυνών;

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2009 16:15
UPD:16:21

O πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Καστανίδης.

A- A A+

Για «διαλυμένη αντιτρομοκρατική υπηρεσία» και «αδρανούσα κυβέρνηση» έκανε λόγο ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Καστανίδης με αφορμή τη δολοφονία του αστυνομικού στα Πατήσια και αναρωτήθηκε: «Υπάρχει φιλότιμο, έστω σε μικρή δόση, σε κάποιους από αυτούς που κυβερνούν για να αναλάβουν κάποτε την ευθύνη για την αποτυχία τους;».

«Ζητείται φιλότιμο. Ελπίς δεν υπάρχει. Σκέπτεται να αποσυρθεί κανείς από τους μεγαλόπρεπους κυβερνήτες μας, στο όνομα μιας απεγνωσμένα αναζητούμενης ηθικής της ευθύνης; Περιμένουμε απάντηση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Χ. Καστανίδης: Ζητείται φιλότιμο, ελπίς δεν υπάρχει

Χ. Καστανίδης: Ζητείται φιλότιμο, ελπίς δεν υπάρχει

Ο κ. Καστανίδης υπογράμμισε πως «η σημερινή τρομοκρατική επίθεση στοχεύει στο να στείλει μήνυμα στην ελληνική κοινωνία, ότι κινδυνεύει όποιος πολίτης επιχειρήσει να συνεργαστεί με τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να εξαρθρωθούν οι τρομοκρατικές οργανώσεις».

«Μια κοινωνία ολόκληρη –τόνισε- παρακολουθεί έκπληκτη, αγωνιούσα, μελαγχολική, απροστάτευτη. Ζητά η ειρηνική κοινωνία, τα αυτονόητα: προστασία, προσπάθεια από την κυβέρνηση και όλο το κράτος και ασφάλεια. Σε τίποτα δεν ανταποκρίνεται η κυβέρνηση».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ παραδέχθηκε τέλος πως η εγκληματικότητα βρίσκεται σε έξαρση από χρόνο σε χρόνο και πρόσθεσε πως εμφανίστηκε μια νέα γενιά τρομοκρατών, τη στιγμή που η κυβέρνηση είναι «αδρανούσα να χτίσει πάνω στις επιτυχίες της προηγούμενης κυβέρνησης σε ό,τι αφορά την τρομοκρατία».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή