ΠΑΣΟΚ: Κατώτερες των αναγκών μας οι αποφάσεις για τη λαθρομετανάστευση

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2009 18:21
A- A A+

«Κατώτερες των προσδοκιών και των αναγκών της χώρας» χαρακτήρισε τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής για τη λαθρομετανάστευση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, επικρίνοντας την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο θέμα.

Όπως ανέφερε, στο κείμενο των συμπερασμάτων, δεν υπάρχει κάποια δεσμευτική επίδειξη αλληλεγγύης των εταίρων προς την Ελλάδα, ενώ επέκρινε το κυβερνών κόμμα για καθυστέρηση στην έναρξη των διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους εταίρους για το ζήτημα.

Αναφερόμενος στην επανεκλογή Μπαρόζο στην προεδρία της Κομισιόν, επανέλαβε πως οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές και το ΠΑΣΟΚ θα τον καταψηφίσουν.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου διατύπωσε επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και για τις αποφάσεις που ελήφθησαν σχετικα με την οικονομική κρίση. Όπως σημείωσε, υπήρξαν κάποιες αποφάσεις, που αφορούν το ρυθμιστικό πλαίσιο για τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, αλλά όχι αποφάσεις για μία πιο συντονισμένη επεκτατική πολιτική σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα βοηθούσε και τη χώρα μας. «Και βέβαια, δυστυχώς και σε αυτό το θέμα, η Ελλάδα δεν προσήλθε με κάποια συγκεκριμένη πρόταση» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή