Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση της Χ. Κλίντον

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2009 21:24
A- A A+

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα η εγχείρηση της Αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, η οποία την Τετάρτη υπέστη κάταγμα στα οστά του αγκώνα της.

«Στις 11Η30 GMT σήμερα το πρωί, η κ. Κλίντον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε δύο ώρες, κατά την οποία αποκαταστάθηκε με επιτυχία το κάταγμα στον δεξιό της αγκώνα» δήλωσε η συνεργάτης της υπουργού, Σέριλ Μιλς σε ανακοίνωση της.

«Οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Τζορτζ Ουάσιγκτον πιστεύουν ότι θα αναρρώσει πλήρως και θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τον αγκώνα της, χωρίς μακροχρόνιες επιπτώσεις» πρόσθεσε η κ. Μιλς.

Σημειώνεται ότι κ. Κλίντον έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα παραμείνει το Σαββατοκύριακο με την οικογένεια της πριν επιστρέψει στα καθήκοντα της.

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή τής Αμερικανίδας υπουργού στις επικείμενες συνόδους της G8 (24- 26 Ιουνίου Τεργέστη) και του OSCE στην Ευρώπη (27- 28 Κέρκυρα), η κ. Μιλς ανέφερε ότι δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση, τονίζοντας ότι τις προσεχείς ημέρες θα γίνει σχετική ανακοίνωση.

Πηγές: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Γερμ. Πρακτορείο, Γαλλ. Πρακτορείο

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή