Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2009 04:54
UPD:05:13
A- A A+

Σποραδικές καταιγίδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Ανεμοι: Νότιοι 3 με 5 Μποφόρ και στη Θράκη τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους στα βόρεια θα είναι ισχυρές. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Τοπικές νεφώσεις. Βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στη Θεσσαλία. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στις Κυκλάδες 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη έως 33 βαθμούς.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα βόρεια. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και από το μεσημέρι αναμένονται βροχές και καταιγίδες. Ανεμοι: Νότιοι 2 με 4 Μποφόρ. Από το βράδυ δυτικοί. Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στο Ιόνιο, την ηπειρωτικά χώρα και το Βορειοανατολικό Αιγαίο, προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια πελάγη τοπικά 6 Μποφόρ. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή