Αναχώρησε για το Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός

Hurriyet: Ο Ολυμπιακός την καλύτερη πρόταση για Μπομπό
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2009 10:02
UPD:10:48
A- A A+

Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Ζέεφελντ της Αυστρίας αναχώρησαν σήμερα στις 8:30 οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Την ίδια ώρα, στην Αθήνα αναμένεται το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» ο Σουηδός αμυντικός Ολαφ Μέλμπεργκ. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να φθάσει στις 13:30 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Πρέπει να είμαστε έγκαιρα έτοιμοι», δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού το πρωί. «Η προετοιμασία είναι πολύ σημαντική κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Έχουμε αρκετούς παίκτες και θα προστεθούν άλλοι δύο που περιμένουμε. Οφείλουμε να είμαστε πανέτοιμοι. Μπορεί να συγκεντρώνονται οι παίκτες του Ολυμπιακού για πρώτη φορά τόσο νωρίς, όμως οφείλουμε να συνηθίσουμε», σημείωσε και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολα να είμαστε 100% έτοιμοι αρκετά γρήγορα, όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι εγκαίρως για τις επίσημες υποχρεώσεις μας. Είμαι ικανοποιημένος για τις δύο προσθήκες, οφείλουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται στο πρώτο στάδιο στην Αυστρία».

Τ. Κετσπάγια: Μας αρκεί να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά του Champions League

Τ. Κετσπάγια: Μας αρκεί να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά του Champions League

Ο Γεωργιανός προπονητής θα έχει στη διάθεσή του 24 ποδοσφαιριστές:

Μπελούτσι, Μπράβο, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλίτσιο, Γκαλέτι, Οσκαρ, Κατσικογιάννης, Κόβατς, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Νικοπολίδη, Παναγόπουλο, Πάντο, Παπαδόπουλο Γ., Παπαδόπουλο Αβ., Παπαδόπουλο Κ., Πάρντο, Στολτίδη, Τοροσίδη, Ζαϊρί, Μήτρογλου και Βασιλογιάννη.

Στην ομάδα θα ενταχθούν τις επόμενες μέρες οι Νικλητσιώτης και Σοϊλέδης που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, καθώς και ο Μάτ Νταρμπισάιρ, ο οποίος θα φτάσει αύριο στην Αθήνα. Ο Αγγλος επιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει και το τετραετές συμβόλαιο του και την Τετάρτη θα μεταβεί στο Ζέεφελντ.

O Oλυμπιακός την καλύτερη πρόταση για Μπομπό

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με δηλώσεις παράγοντα της Μπεσίκτας στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet, o Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει καταθέσει την καλύτερη οικονομικά πρόταση για την απόκτηση του Bραζιλιάνου στράικερ Μπομπό.

«Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την καλύτερη πρόταση για τον Μπομπό. Εμείς ζητάμε 7 εκ. ευρώ και το θέμα δεν έχει προχωρήσει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κενάρ Ονέρ, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχει χάσμα μεταξύ της προσφοράς των «ερυθρολεύκων» και της τιμής που ζητεί η Μπεσίκτας.

Σε άλλα μέσα της γειτονικής χώρας αναφέρεται ότι και ο Παναθηναϊκός έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον 24χρονο παίκτη, χωρίς να αναγράφονται συγκεκριμένα ποσά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις