Υπέγραψαν Ντάρμπισιρ και Μέλμπεργκ

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2009 22:20
A- A A+

Και με τη βούλα στο λιμάνι ο Σουηδός αμυντικός Όλαφ Μέλμπεργκ καθώς σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επισήμως την απόκτησή του.

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Σουηδού διεθνή αμυντικού Όλοφ Μέλμπεργκ από τη Γιουβέντους. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας», διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αγγλου, διεθνή επιθετικού Ματ Ντάρμπισιρ. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας» .

Με τη λιτή αυτή ανακοίνωση η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ματ Ντάρμπισιρ ο οποίος θα είναι πλέον κάτοικος Πειραιά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

«Έγινε αυτό που ήθελα. Ήθελα να συνεχίσω στον Ολυμπιακό και είμαι ευχαριστημένος που τα κατάφερα. Ελπίζω να βελτιωθώ και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα με περισσότερα γκολ», τόνισε εμφανώς ικανοποιημένος από την εξέλιξη της υπόθεσή του, ο Αγγλος επιθετικός και δήλωσε ανυπόμονος να ενταχθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας: «Ανυπομονώ να ξεκινήσει και για μένα η προετοιμασία. Είναι φανταστικό συναίσθημα να παίξω ξανά για τον Ολυμπιακό που είναι υπέροχη ομάδα με πολύ κόσμο και τίτλους. Τώρα θέλω απλά να δουλέψω».

Ο Ματ Ντάρμπισιρ αναμένεται αύριο Τετάρτη στο Ζέεφελντ όπου συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις