Η ατζέντα της ημέρας

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2009 06:20
UPD:08:37
A- A A+

* Στις 9 π.μ. αναχωρεί από το διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας για τη Συρία όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη έως τις 27 Ιουνίου.

* Στις 10:30 π.μ. ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, θα παρουσιάσει τρία νέα προγράμματα της γραμματείας βιομηχανίας για τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων.

* Στις 10:30 π.μ. στο ξενοδοχείο Τιτάνια ημερίδα με θέμα: «Ο ρόλος των επιχειρήσεων του τομέα ενέργειας εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής, ενεργειακής και περιβαλλοντικής κρίσης», «Η περίπτωση των πετρελαϊκών επιχειρήσεων», που διοργανώνει το ΚΛΑΔΙΚΟ ΙΝΕ – ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ (τμήμα ΙΝΕ/ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ).

* Στις 11 π.μ. η υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη θα παρευρεθεί σε ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής με θέμα: «Το παιδί στο επίκεντρο του κόσμου».

* Στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, Ευριπίδη Στυλιανίδη για το ολοκληρωμένο σχέδιο μεταρρύθμισης του ομίλου ΟΣΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ για έναν σύγχρονο σιδηρόδρομο.

* Στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης σύσκεψη για τη μετανάστευση και τη λαθρομετανάστευση με τη συμμετοχή των κομμάτων.

* Στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη της γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα για τους οικονομικούς μετανάστες και τους πολιτικούς πρόσφυγες.

* Στη 1 μ.μ. συνάντηση με το προεδρείο της ΟΤΟΕ θα έχει ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος. Η ΟΤΟΕ έχει κηρύξει πανελλαδική απεργία στις 29 Ιουνίου σε όλες τις τράπεζες, μετά την άρνηση των εργοδοτικών οργανώσεων των τραπεζών να προσέλθουν σε διάλογο για την κατάρτιση συλλογικής σύμβασης εργασίας 2009.

* Στις 4 μ.μ. στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη η εκδήλωση HR Meeting Point με θέμα τη διοίκηση των ανθρωπίνων πόρων σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Στελεχών Διοίκησης Προσωπικού (ΣΣΔΠ) – Παράρτημα Βορείου Ελλάδος, υπό την αιγίδα του ΣΒΒΕ.

* Στη Λισαβόνα ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 26 Ιουνίου η 4η Συνεδρίαση των Διαρκών Επιτροπών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Μεσογείου.

* Στο Βελιγράδι συνεδριάζει από σήμερα 24 Ιουνίου έως τις 28 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας.

* Στις 9 μ.μ. στο Καλλιμάρμαρο αρχίζουν οι 43οι Διεθνείς Παιδικοί Αγώνες.

* Στις 9 μ.μ. ο Θάνος Μικρούτσικος ερμηνεύει Νίκο Καββαδία στο Ηρώδειο.

* Από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων από τα ταμεία του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης που θα λειτουργεί από τις 8 το πρωΐ έως τις 8 το βράδυ εκτός Δευτέρας. Το εισιτήριο κοστίζει ένα ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή