Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2009 05:06
UPD:05:21
A- A A+

Τοπικές βροχές και καταιγίδες και χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά νότιοι 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Παροδικές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση του καιρού το βράδυ. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ και στα νότια 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στις βορειότερες περιοχές έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση του καιρού το βράδυ. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ και στις Κυκλάδες τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Ανεμοι: Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ και στα Δωδεκάνησα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια προβλέπει για αύριο Παρασκευή η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ και στα νότια πελάγη τοπικά 6 Μποφόρ. Σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία κυρίως στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή