Ανακοίνωσε Νασούτι ο Αρης

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2009 12:40
UPD:29/06/2009 11:31
A- A A+

Νέα μεταγραφική επιτυχία για τον Αρη, ο οποίος σήμερα ανακοίνωσε την απόκτηση του Κριστιάν Νασούτι, ως δανεικό για ένα χρόνο από την Ρίβερ Πλέιτ με οψιόν αγοράς.

Ο 27χρονος Αργεντινός αμυντικός γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου του 1982 στο Σαν Μάρτιν και ξεκίνησε την καριέρα του στην Ατλέτικο Πλατένσε που αγωνιζόταν το 2001 στη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής. Το 2003 αποκτήθηκε από τη Ρίβερ Πλέιτ όπου ήταν βασικός και αναντικατάστατος συμπληρώνοντας σε μία σεζόν 30 συμμετοχές. Την επόμενη χρονιά "μετακόμισε" στο Μεξικό και στην Μορέλια με την οποία είχε 50 εμφανίσεις πετυχαίνοντας μάλιστα 3 τέρματα. Το 2005 επέστρεψε στην αγαπημένη του Ρίβερ Πλέιτ και μετά από 25 συμμετοχές και 2 γκολ φόρεσε τη φανέλα της Μπάνφιλντ, στην οποία μέχρι σήμερα είχε 18 συμμετοχές. Το 2004 και το 2008 στέφθηκε πρωταθλητής με την Ρίβερ Πλέιτ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αρη στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που το θέμα μου ολοκληρώθηκε με θετικό τρόπο. Ήθελα πάρα πολύ να παίξω στην Ευρώπη κι αυτή η ευκαιρία μου δίνεται μέσω του Αρη. Έχω πληροφορηθεί αρκετά για τη νέα μου ομάδα και ειδικά τον τρόπο που ο κόσμος της συμπαραστέκεται. Δεν χρειάστηκε άλλωστε και μεγάλη προσπάθεια για να ενημερωθώ μετά τι υποδοχές του Γκρατσιάν και του Αμπρέου. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα του Αρη, ώστε να βοηθήσω να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις