Σκληρή απάντηση Ευ. Αντώναρου στο ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2009 15:28
A- A A+

Βολές κατά του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, χαρακτηρίζοντας απαραίτητα τα μέτρα που ελήφθησαν για τον περιορισμό του ελλείμματος.

Ο πρωθυπουργός είχε αναφέρει πως στο τέλος Ιουνίου, θα γίνει συνολική εκτίμηση της οικονομικής κατάστασης και θα ληφθούν όποια μέτρα κριθούν αναγκαία για την οικονομική σταθερότητα της χώρας, τόνισε ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος, σημειώνοντας πως αυτό θα γίνεται όποτε είναι αναγκαίο.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ για τα πεπραγμένα των κυβέρνησεών του στην οικονομία και για τις επικρίσεις που διατύπωσε για τα πρόσθετα μέτρα. Όπως ανέφερε, προέχει να αντιμετωπιστούν τα διαρθρωτικά προβλήματα που κληροδότησαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και οι συνέπειες της διεθνούς οικονομικής κρίσης και πρόσθεσε: «Οι πολίτες θέλουν συγκεκριμένες δράσεις, υπευθυνότητα. Με πομφόλυγες και φράσεις οι οποίες είναι κενές από περιεχόμενο τα προβλήματα στον τόπο μας δεν αντιμετωπίζονται».

Αφού επανέλαβε πως ως χώρα έχουμε διαρθρωτικά προβλήματα και το χρέος που κληροδότησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, σημείωσε πως θα αντιμετωπιστούν με διαρθρωτικές αλλαγές όπως π.χ. οι αλλαγές στα βαρέα και ανθυγιεινά και το άνοιγμα κάποιων κλειστών επαγγελμάτων. Ερωτηθείς για το χρονοδιάγραμμα των συγκεκριμένων αποφάσεων είπε ότι θα προχωρήσουν όταν ολοκληρωθούν οι διαβουλεύσεις που είναι απαραίτητες και ότι αποτελούν δέσμευση της κυβέρνησης που θα γίνει πράξη στους επόμενους μήνες.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή