Η ατζέντα της ημέρας

Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2009 05:53
UPD:09:49
A- A A+

* Κατατίθεται σήμερα στη Βουλή η τροπολογία για τους ημιϋπαίθριους χώρους.

* Εκτός λειτουργίας θα βρίσκεται έως τις 6 το απόγευμα η εφαρμογή συμπλήρωσης και διόρθωσης των δηλώσεων Ε9 μέσω Ιντερνετ (www.e-9.gr).

* Στις 9:25 π.μ. αναχωρεί αεροπορικώς για τη Σερβία όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη διήμερη επίσκεψη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

* Στις 10 π.μ. στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης η δεύτερη σύσκεψη για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης με τη συμμετοχή εκπροσώπων των κομμάτων.

* Στις 10 π.μ. συνάντηση του προέδρου του Συνασπισμού, Αλέξη Τσίπρα με τους πρέσβεις της Κούβας και της Βενεζουέλας στην Αθήνα, για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ονδούρα.

* Στις 12 το μεσημέρι, τρίωρη στάση εργασίας σε όλα τα ΜΜΕ - ημερήσιο Τύπου, ιδιωτική και δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, διαδίκτυο, γραφεία Τύπου και στο δημόσιο - έχει κηρύξει η ΕΣΗΕΑ. Οι δημοσιογράφοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από τη Βουλή την ώρα που θα συζητείται στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, το θέμα της κρίσης στα ΜΜΕ.

* Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

* Στις 12 το μεσημέρι στο αναψυκτήριο «Υάδες» στο Αττικό ¶λσος, συνέντευξη της Υπερνομάρχη Αθηνών-Πειραιώς, Ντίνας Μπέη με θέμα: «Παρουσίαση του ανακαινισμένου Θεάτρου και των έργων ανάπλασης του Αττικού ¶λσους», με την ευκαιρία έναρξης του Αθηναϊκού Φεστιβάλ Αττικού ¶λσους. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης.

* Στις 12:30 μ.μ. στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ συνέντευξη Τύπου του πολιτικού εκπροσώπου του κόμματος για θέματα Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του γραμματέα του τομέα, Φίλιππου Σαχινίδη, για το κόστος των κυβερνητικών πολιτικών στο εισόδημα των πολιτών και για την αναδιάταξη στον χώρο της έρευνας.

* Στη 1 μ.μ. στο Μέγαρο Καρατζά ομιλία του υπουργού Υγείας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, για την απαγόρευση του καπνίσματος, σε ενημερωτική εκδήλωση.

* Στις 3:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του υπουργείου Πολιτισμού συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Πρέσπες 2009».

* Στις 6 μ.μ. στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας Καβάλας η έναρξη του 10ου ετήσιου επιστημονικού συνεδρίου με θέμα: «Η Ελλάδα στη δεκαετία του ’40. Μια κριτική αποτίμηση: ιστοριογραφική συζήτηση, μεθοδολογικές προτάσεις, ερευνητικά πεδία», που διοργανώνει το Δίκτυο για τη Μελέτη των Εμφυλίων Πολέμων, με τη συνεργασία Νομαρχίας. Διάρκεια έως 5 Ιουλίου.

* Στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Ευριπίδης Στυλιανίδης, θα μιλήσει στην ανοικτή συνεδρίαση της 34ης τακτικής γενικής συνέλευσης των μελών του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), με θέμα: «Στρατηγική Συνδυασμένων Μεταφορών στη Βόρεια Ελλάδα και οι Νέες Εμπορευματικές Υπηρεσίες του ΟΣΕ».

* Στο Αζερμπαϊτζάν – όπου θα υπογράψει διμερή συμφωνία – βρίσκεται σήμερα η Ελληνίδα υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της αζερικής κοινότητας του Ναγκόρνο Καραμπάχ, τον υπουργό Εξωτερικών, Ελμάρ Μαμαντιάροφ, και με τον πρόεδρο της χώρας, Ιλχάμ Αλίγεφ. Στη συνέχεια η κ. Μπακογιάννη θα αναχωρήσει για την Αρμενία. Στο Ερεβάν θα επισκεφθεί τα γραφεία της αποστολής του ΟΑΣΕ.

* Στον Βόλο μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Αναστάσης Παπαληγούρας, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, Γεώργιο Βλάχο και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος αντιναύαρχο Λ.Σ, Θεόδωρο Ρεντζεπέρη. Κατά την παραμονή του στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας ο κ. Παπαληγούρας θα επισκεφθεί την 2η Περιφερειακή Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, καθώς και τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου, όπου θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του Οργανισμού.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή