Προτάσοφ: «Έτοιμοι για όλα»

Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2009 19:41
A- A A+

O Ολεγκ Προτάσοφ σχολίασε την κλήρωση του πρωταθλήματος για τον Ηρακλή και εστίασε στην προετοιμασία της δικής του ομάδας.

Ο προπονητής του Ηρακλή, που ξεκινάει τη Δευτέρα την προετοιμασία του, αναφερόμενος στην κλήρωση που φέρνει την ομάδα να αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα τον Πανθρακικό και να συνεχίζει με τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Ηρακλή, τόνισε: "To πιο δύσκολο σχόλιο, που καλείται να κάνει κανείς στο ποδόσφαιρο, είναι το σχόλιο για μια κλήρωση Πρωταθλήματος. Λογικό είναι ότι η κλήρωση μπορούσε να είναι καλύτερη, ή χειρότερη, πιο εύκολη ή πιο πολύπλοκη. Όταν η λογική είναι όλοι να αντιμετωπίσουν όλους, δεν μπορούμε να μπούμε σε ανάλυση. Δεχόμαστε το πρόγραμμα, που καλούμαστε να ακολουθήσουμε, όπως μας προέκυψε. Να συγκεντρωθούμε στην δουλειά, που αρχίζουμε από Δευτέρα και να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας και την δική μας ετοιμότητα. Οι αντίπαλοι, είναι βέβαιο ότι, θα κάνουν το καλύτερο για τους εαυτούς τους, οπότε και εμείς θα πρέπει να εμφανιστούμε πανέτοιμοι, μέσα από την εντατική και μεθοδική δουλειά, όχι μόνο για τον πρώτο αγώνα, αλλά για όλες τις υποχρεώσεις μας στη νέα περίοδο. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για όλα".

Σε διεξοδικές ιατρικές εξετάσεις (λόγω του βεβαρημένου ιστορικού του) υποβάλλεται από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Μάουρο Μιλάνο. Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν αύριο και λόγω του σαββατοκύριακου, που μεσολαβεί, οι άνθρωποι του Ηρακλή θα προχωρήσουν σε υπογραφές συμβολαίου και ενεργοποίηση της υπάρχουσας συμφωνίας με τον παίκτη την Δευτέρα 06/07, αν όλα βέβαια πάνε καλά.

Μετά την Πάρμα ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει άλλη μια ομάδα της Serie A, την Κιέβο Βερόνα, την Πέμπτη 06/08. Απομένει ένα ακόμη φιλικό να οριστικοποιηθεί για το διάστημα της παρουσίας του "Γηραιού" στην Ιταλία και αυτό θα διεξαχθεί στο χρονικό διάστημα μεταξύ των δύο κλεισμένων αναμετρήσεων.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις