Παναθηναϊκός: Πικρία εξέφρασε ο Βαβζίνιακ

Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2009 12:16
A- A A+

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Γιακούμπ Βαβζίνιακ, μίλησε για την τιμωρία του, λόγω χρήσης απαγορευμένων ουσιών, τονίζοντας πως όταν συνέβη κάτι αντίστοιχο με παίκτη του ΟΦΗ, η δικαιοσύνη ενήργησε διαφορετικά…

"Δέχτηκα ένα πλήγμα, αλλά θα σηκωθώ στα πόδια μου γρήγορα. Υπάρχουν πολλά θετικά σημάδια, θα δώσω μάχη και πιστεύω πως θα νικήσω», δήλωσε ο 26χρονος άσος.

Μιλώντας σε πολωνική εφημερίδα, ο Βαβζίνιακ δήλωσε πικραμένος από την ποινή ενός έτους, που του επεβλήθη, ενώ σημείωσε πως αισιοδοξεί για μείωση αυτής.

"Δέχτηκα ένα πλήγμα, αλλά θα σηκωθώ στα πόδια μου γρήγορα. Υπάρχουν πολλά θετικά σημάδια, θα δώσω μάχη και πιστεύω πως θα νικήσω. Πιστεύω πως η δικαιοσύνη θα λάμψει και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. Περίμενα πως στην επιτροπή εφέσεων στη χειρότερη περίπτωση η ποινή θα παρέμενε ίδια, δηλαδή τρεις μήνες. Δυστυχώς όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά", δήλωσε ο 26χρονος άσος.

"Δεν μπορώ να καταλάβω πώς πριν λίγους μήνες ένας παίκτης του ΟΦΗ είχε βρεθεί θετικός σε χρήση κοκαΐνης και τιμωρήθηκε με εξάμηνο αποκλεισμό. Κανένας δεν ζήτησε να του επιβληθεί μεγαλύτερη ποινή. Εκείνος όμως ήταν Έλληνας", κατέληξε με… σπόντες ο Βαβζίνιακ.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις