Ευ. Αντώναρος: Υποκριτικό το ενδιαφέρον του ΠΑΣΟΚ για τη διαφάνεια

Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2009 14:33
UPD:18:07

Σχολιάζοντας τέλος τις έντονες επικρίσεις που διατύπωσε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου κατά της κυβέρνησης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, ο κ. Αντώναρος ανέφερε πως «τα όσα λέει ο κ. Παπανδρέου εκφράζουν τη δική του πολιτική απελπισία».

A- A A+

Νέα επίθεση στο ΠΑΣΟΚ με αφορμή την πρότασή του για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση της Siemens εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

Ερωτηθείς σχετικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών έκανε λόγο για όψιμο και υποκριτικό ενδιαφέρον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη διαφάνεια. Πρόσθεσε μάλιστα πως αυτό αποδεικνύεται από την άρνηση του ΠΑΣΟΚ να δεχτεί τη σύσταση διακομματικής επιτροπής για τη διαφάνεια, που είχε προτείνει πέρυσι ο πρωθυπουργός. Υποστήριξε επίσης πως «το ΠΑΣΟΚ τα κάνει τώρα όλα αυτά, γιατί βλέπει (όπως συμβαίνει κάθε φορά, που η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη διερευνά μια υπόθεση) ότι κάτι φτάνει σε κρίσιμο σημείο, κάτι που ενδεχομένως δεν το βολεύει. Γι' αυτό προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή από αυτό, που συμβαίνει, από τη δουλειά που κάνει η ελληνική Δικαιοσύνη και ρίχνουν ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα με καθαρά μικροκομματικές σκοπιμότητες».

Σχολιάζοντας τέλος τις έντονες επικρίσεις που διατύπωσε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου κατά της κυβέρνησης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, ανέφερε πως «τα όσα λέει ο κ. Παπανδρέου εκφράζουν τη δική του πολιτική απελπισία».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή