Με δύο πρόσωπα οι «πράσινοι» στο πρώτο φιλικό

Σάββατο, 04 Ιουλίου 2009 22:37
UPD:05/07/2009 13:33
A- A A+

Διπρόσωπος παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στην πρώτη του φιλική αναμέτρηση επί ελβετικού εδάφους κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις. Οι "πράσινοι", πραγματοποιώντας εξαιρετικό πρώτο μέρος, επιβλήθηκαν με 2-1 των Ελβετών χάρη στα γκολ των Σαλπιγγίδη και Καραγκούνη.

Οι παίκτες των «πρασίνων» ήταν δραστήριοι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και παρά το γεγονός ότι έλειπαν βασικά στελέχη (Κατσουράνης, Λέτο, Σισέ), κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό, όταν ο Μάτος βρήκε με κάθετη πάσα τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με όμορφο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 32ο λεπτό, ο ¶ντε Ρουκάβινα κέρδισε πέναλτι και ο Γιώργος Καραγκούνης έγραψε το 2-0 από την άσπρη βούλα, ένα σκορ που δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι «πράσινοι» αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο καθώς τα πόδια ήταν «βαριά» λόγω της σκληρής προετοιμασίας. Η ελβετική ομάδα πήρε τα ηνία, έχασε σπουδαία ευκαιρία να μειώσει στο 51΄ με τον Ντουμπία, ο οποίος δεν ευστόχησε σε κενή εστία από δεξιά και απείλησε σε πολλές περιπτώσεις την εστία του Γκαλίνοβιτς.

Στο 80ο λεπτό ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης επιχείρησε το πλασέ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Βέφι και ένα λεπτό αργότερα η Γιούνγκ Μπόις έφτασε στο 2-1 ύστερα από το δυνατό σουτ του Φρίμπονγκ. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και έτσι ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με νίκη στο πρώτο φιλικό.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις