Ντρογκμπά: Θέλω το Τσάμπιονς Λιγκ

Τρίτη, 07 Ιουλίου 2009 17:02
A- A A+

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά μίλησε στο Goal.com για την νέα σαιζόν που έρχεται, ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιβοριανός επιθετικός θεωρεί πως η ομάδα μπορεί να χτυπήσει κάθε τίτλο που διεκδικεί.

Ο ικανότατος στράικερ της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά, μίλησε αποκλειστικά στο Goal.com για το μέλλον του στους "μπλε" αλλά και για τους στόχους της νέας σαιζόν.

"Είμαι σίγουρος πως θα παλέψουμε για όλους τους στόχους που έχουμε θέσει. Έγω πάντως θέλω το Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε φτάσει αρκετά κοντά στην πηγή τις προηγούμενες χρονιές και δεν βρίσκω το λόγο να μην φτάσουμε φέτος", τόνισε αχικά ο Ιβοριανός και συνέχισε: "Είναι μεγάλη τιμή να κατακτάς το Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρω πως με έχουν κριτικάρει πάρα πολύ. Η συμπεριφορά μου στο ματς με την Μπαρτσελόνα δεν ήταν σωστή αλλά με την βοήθεια των συμπαικτών μου θα τα πάω απίστευτα φέτος."

Ακόμη, πρόσθεσε: "Πλέον, νιώθω άνετα στην Τσέλσι. Θα εκτίσω την ποινή μου και θα γυρίσω δυνατότερος στα γήπεδα. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και ελπίζω να μπορέσω να αγωνίζομαι. Πιστεύω πως αυτός ο σύλλογος είναι πολύ δυνατός και είμαι πολύ χαρούμενος."

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις