Κλείνει Μπόσνιακ ο Ηρακλής

Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2009 15:21
A- A A+

Μία ανάσα από την απόκτηση του Ιβάν Μπόσνιακ βρίσκεται ο Ηρακλής. Ο Κροάτης επιθετικός ήρθε κάτω από πλήρη μυστικότητα στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τετάρτης (8/7) και το απόγευμα αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Ο Μπόσνιακ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις επιτυχώς και το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον Ηρακλή. Νωρίτερα θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «κυανόλευκους», που θα έχει διάρκεια δύο ετών.

Για τον παίκτη υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλη μία ελληνική ομάδα, την Ξάνθη αλλά και την Χάποελ Τελ Αβίβ και τον ΑΠΟΕΛ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο τον ήθελαν επίσης ομάδες από την πατρίδα του αλλά και την Κορέα.

Ο 30χρονος επιθετικός αγωνιζόταν στη βελγική Γκενγκ, στην οποία μεταπήδησε το 2006 μετά από μία τριετία στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Επιστροφή Κορκόβελου στο δ.σ.

Ένας γνωστός από τα παλιά, ο Φώτης Κορκόβελος, επιστρέφει στα διοικητικά της ΠΑΕ Ηρακλής και θα αναλάβει ενεργό ρόλο στο διοικητικό συμβούλιο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, με χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνει την επάνοδο του κ. Φώτη Κορκόβελου στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η εξέλιξη αυτή, ήρθε ως αποτέλεσμα πολλών επαφών, το τελευταίο διάστημα, μεταξύ του Προέδρου της ΠΑΕ, κ. Αντώνη Ρέμου και του ιδίου του κ. Φώτη Κορκόβελου, μέσα από τις οποίες, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και προέκυψε η κοινή επιθυμία για μία νέα συνεργασία, προς όφελος του ΗΡΑΚΛΗ.

Μάλιστα, ο κ. Κορκόβελος διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο ότι είναι διατεθειμένος να εργαστεί, για το καλό του ΗΡΑΚΛΗ, με όλες τις δυνάμεις του.

Ο κ. Κορκόβελος αναλαμβάνει το ρόλο του Διοικητικού Υπεύθυνου του Ποδοσφαιρικού Τμήματος".

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις