Νέες αποκαλύψεις για τον εθισμό του Μάικλ Τζάκσον σε φάρμακα

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2009 16:46
EPA/STR

A- A A+

Περισσότερα από 10 ηρεμιστικά Xanax έπαιρνε κάθε βράδυ ο Μάικλ Τζάκσον, ζητώντας από υπαλλήλους του να αγοράζουν το φάρμακο στο δικό τους όνομα και ταξιδεύοντας σε ιατρεία εκτός της πολιτείας όπου διέμενε για να τα εξασφαλίσει, σύμφωνα με εμπιστευτικά έγγραφα που επικαλείται το αμερικανικό δίκτυο CNN.

Πρόκειται για έγγραφα από το τμήμα του σερίφη της Σάντα Μπάρμπαρα, που περιέχουν συνεντεύξεις με δύο από τους σωματοφύλακες του Τζάκσον λίγο πριν τη δίκη του σταρ για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου το 2005.

Οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα εξακριβώσουν την ακριβή αιτία θανάτου του τραγουδιστή. «Σύμφωνα με αυτά, θα δούμε με τι έχουμε να κάνουμε: έχουμε να κάνουμε με ανθρωποκτονία ή έχουμε να κάνουμε με ατύχημα λόγω υπερβολικής δόσης;», όπως δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Λος ¶ντζελες Ουίλιαμ Μπράτον. Η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον γνωρίζει ότι η υπόθεση μπορεί να γίνει ποινική, όπως δήλωσε ανώνυμη πηγή στο CNN.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλες ποσότητες φαρμάκων και ηρεμιστικών στο σπίτι του μουσικού, που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών.

Ο Τζάκσον αντιμετώπιζε διαταραχές του ύπνου. Ανώνυμες πηγές ανέφεραν στο CNN ότι ο τραγουδιστής, κατά τη διάρκεια παγκόσμιας περιοδείας στα μέσα της δεκαετίας του ’90, ταξίδευε μαζί με αναισθησιολόγο που τον «κοίμιζε» τη νύχτα και στη συνέχεια τον επανέφερε.

Πηγή: CNN

Προτεινόμενα για εσάς