Στο Λιμάνι ο Μαρέσκα

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2009 19:38
A- A A+

Στον Ολυμπιακό θα ανήκει από την επόμενη σαιζόν ο Ένζο Μαρέσκα, όπως ανακοίνωσε η Σεβίλη. Ο Ιταλός μέσος θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στην χώρα μας για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην ομάδα του Ολυμπιακού και αύριο ο παίκτης αναμένεται να δώσει την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου.

Ο Ιταλός μέσος αναμένεται να ενισχύσει αφάνταστα το κέντρο των πρωταθλητών, όπου υπάρχουν ήδη οι Λεντέσμα, Γιάννης Παπαδόπουλος, Ντουντού και Στολτίδης.

"Ενώ ο Μαρέσκα προπονούνταν το πρωί μαζί με τους συμπαίκτες του, η Σεβίλλη ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του Ιταλού παίκτη, ο οποίος ήρθε και αυτός σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδα που συμμετέχουν και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλες οι πλευρές έμειναν ικανοποιημένες από τη συμφωνία. Ο Μαρέσκα, ο οποίος πέρασε τέσσερις σεζόν στη Σεβίλη, τις πιο επιτυχημένες στην μακρά ιστορία της Σεβίλης, θέλει να αποχαιρετήσει τους φίλους της Σεβίλης και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Κυριακή στις 12.00 στην αίθουσα Τύπου του Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν", ανέφερε η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα των Ισπανών.

Από την πλευρά του ο Μαρέσκα υποστήριξε: "Θα συναντηθώ με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού αύριο στην Ρώμη και ελπίζω να συμφωνήσουμε. Ελπίζω όλα να πάνε καλά."

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις