Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Μαρέσκα

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2009 10:07
A- A A+

Παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια είναι και επίσημα από τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Έντσο Μαρέσκα.

Ο Ιταλός άσος είχε συνάντηση την Κυριακή το απόγευμα στη Ρώμη με τον γενικό διευθυντή των "ερυθρολεύκων" Γιάννη Χρυσικόπουλο, ραντεβού στο οποίο έπεσαν και οι τελευταίες υπογραφές για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Έτσι, δεν άργησε να έρθει και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Ολυμπιακού που ανέβηκε στο site του πειραϊκού συλλόγου στις 1:30 το βράδυ της Κυριακής.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της Σεβίλης το μεσημέρι της ίδιας μέρας, που ενημέρωνε για την θετική για τους "ερυθρόλευκους" εξέλιξη της υπόθεσης.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταβεί στο Έρμελο της Ολλανδίας προκειμένου να ενταχθεί στην αποστολή της νέας του ομάδας σε μια προσπάθεια να είναι έτοιμος για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μαρέσκα (ή αλλιώς το "αφεντικό", όπως είναι το παρωνύμιό του) αποτελεί την 5η μεταγραφή του Ολυμπιακού στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι και έρχεται για να καλύψει το κενό που αφήνει η φυγή του Μπελούτσι.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι διάρκειας τριών χρόνων και οι απολαβές του θα ανέρχονται στα 1.5 εκ ευρώ ετησίως.

Η ανακοίνωση των "ερυθρόλευκων":

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της, για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τον διεθνή Ιταλό ποδοσφαιριστή Έντσο Μαρέσκα".

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις