ΠΑΣΟΚ: Το σωφρονιστικό σύστημα νοσεί βαθύτατα

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2009 16:42
A- A A+

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή τα τεκταινόμενα στις φυλακές της χώρας και τις σημερινές ανακοινώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι «το σύστημα στις φυλακές της χώρας νοσεί βαθύτατα και η κυβέρνηση το ανακαλύπτει μόλις σήμερα».

«Ήταν ανάγκη να φτάσουμε εδώ, με το πανελλήνιο να παρακολουθεί εμβρόντητο τις συνομιλίες μεταξύ κακοποιών, την εμπλοκή υψηλών υπαλλήλων και διευθυντών φυλακών, για να διαταχθεί γενική έρευνα σε όλες τις φυλακές της χώρας;», διερωτήθηκε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

«Τόσα χρόνια, γιατί δεν γίνεται απολύτως τίποτα; Τόσα χρόνια, γιατί δεν γίνεται κάποια προσπάθεια, έτσι ώστε να περιοριστούν αυτά τα φαινόμενα διαφθοράς;», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ τόνισε: «Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι εύκολο, όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι θέλει πολύ δουλειά, αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα και έρχεται σήμερα, με την ανακοίνωση ενός αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος θα αναλάβει την ευθύνη να ανακοινώσει πράγματα, τα οποία έπρεπε να έχει κάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή