Μπιέρσμιρ: Σπουδαίος σύλλογος ο Παναθηναϊκός

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2009 12:39

A- A A+

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο Ματίας Μπιέρσμιρ λίγες ώρες πριν έρθει στην Ελλάδα και μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή τους στους "πράσινους".

Ο 23χρονος αμυντικός μίλησε στην εφημερίδα "Expressen" και αναφέρθηκε στην συνομιλία που είχε με τον συμπατριώτη του Μίκαελ Νίλσον αλλά και στο τελευταίο παιχνίδι που έζησε ως ποδοσφαιριστής της Γκέτεμποργκ.

"Ο Παναθηναϊκός δείχνει να πιστεύει σε μένα και είναι μία πολύ δυνατή ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες από τους οποίους μπορείς να μάθεις πολλά στην προπόνηση. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, που πρωταγωνιστεί μόνιμα στο ελληνικό πρωτάθλημα και αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ", δήλωσε αρχικά.

Για την επικοινωνία που είχε με το Νίλσον σχολίασε: "Μίλησα με τον Μίκαελ που έπαιξε για τέσσερα χρόνια στον Παναθηναϊκό και είχε μόνο θετικά πράγματα να μου πει για την oμάδα. Τα λόγια του με βοήθησαν να πάρω την απόφασή μου"

"Αποχαιρέτησα τους συμπαίκτες μου μετά το τέλος του ματς. Ήμουν συγκινημένος, καθώς ήμουν μαζί τους για πάρα πολλά χρόνια. Μου ευχήθηκαν και τους ευχήθηκα καλή επιτυχία. Ελπίζω να κατακτήσουν το πρωτάθλημα", συμπλήρωσε.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις