Ήττα για Ηρακλή από Λεχ Πόζναν

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2009 21:56
A- A A+

Την ήττα με 3-2 γνώρισαν οι κυανόλευκοι στο πρώτο τους φιλικό επί Αυστριακού εδάφους κόντρα στη Λεχ Πόζναν. Οι παίκτες του Προτάσοφ αν και προηγήθηκαν δύο φορές, λύγισαν στο τέλος από την πιο έτοιμη πολωνική ομάδα, η οποία στις 30 Ιουλίου έχει υποχρεώσεις για το Europa League. Τα γκολ του Ηρακλή πέτυχαν οι Βικτοράς Γιάκομπ και Γιώργος Κατσικάς. Για τους Πολνούς σκόραραν οι Πέτσκο, Ρενχίφο και Στίλιτς.

Η σύνθεση ου Ηρκλή ανά ημίχρονο: Κοβαλέφσκι, Μάρτος, Γιαννούλης, Κατσαμπής, Σαρακατσάνος, Ντιέ, Πιλότο, Tουμά, Επστάιν, Ντίκα, Γιάκομπ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Μπαντής, Μπούρμπος (75΄Καρλόπουλος), Ιωαννίδης, Κατσικάς, Φούφουλας, Βουτσιάς, Παπαστεριανός, Κονέ, Γιάντσης, Μιλάνο, Αγρίτης, Μπόσνιακ.

Ο Όλεγκ Προτάσοφ έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του πρώτου 20λέπτου και επεσήμανε ότι οι παίκτες του προέρχονται από σκληρή προετοιμασία.

Συγκεκριμένα ο Ουκρανός τεχνικός δήλωσε: «Πέρασε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για όλα τα παιδιά, λόγω της σκληρής προετοιμασίας. Είναι λογικό τα πόδια να είναι πολύ βαριά, μιας και το πρωί, παρά τον απογευματινό αγώνα, είχαμε εντατική προπόνηση. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας. Θέλουμε να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε μέσα από τα φιλικά παιχνίδια και για αυτό εμφανιστήκαμε με δύο διαφορετικές ενδεκάδες.

Σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς. Έχω επιφυλάξεις στο να χρησιμοποιήσω τόσο σύντομα τον Λέκι και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον δεν αγωνίστηκε, μιας και ήρθε πολύ πρόσφατα. Είμαι ικανοποιημένος για το 20λεπτο καλής απόδοσης στην αρχή, όσον αφορά στη συγκεκριμένη εποχή. Θέλουμε να φτάσουμε σε 90΄ καλής απόδοσης και σαφώς θέλουμε να παίζουμε γρήγορα, αρκεί τα παιδιά να το πετύχουν».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις