«Τέλεια επιλογή για τον Φερνάντο ο Ολυμπιακός»

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2009 09:15

Θα ήταν τέλεια επιλογή για τον Φερνάντο ο Ολυμπιακός. Είναι ομάδα που κερδίζει κάθε χρόνο τον τίτλο και παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, επομένως δεν θα είχε κανένα λόγο να απορρίψει μία πρόταση από τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Ζινές Καρβαχάλ, μάνατζερ του Ισπανού φορ.

A- A A+

Μπορεί από τον Ολυμπιακό να διαψεύδεται κάθε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φερνάντο Μοριέντες http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/07/15/1690306.htm , ωστόσο ο μάνατζερ του Ισπανού φορ, Ζινές Καρβαχάλ, με δηλώσεις του στη «Sportday», τονίζει πως ο Ολυμπιακός «θα ήταν τέλεια επιλογή για τον Φερνάντο».

«Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό. Πριν από ένα μήνα Ελληνας μάνατζερ με είχε ρωτήσει αν ο παίκτης είναι διατεθειμένος να έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό. Δεν έχω, όμως, καμία επίσημη ενημέρωση. Θα ήταν τέλεια επιλογή για τον Φερνάντο ο Ολυμπιακός. Είναι ομάδα που κερδίζει κάθε χρόνο τον τίτλο και παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, επομένως δεν θα είχε κανένα λόγο να απορρίψει μία πρόταση από τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Καρβαχάλ.

Όπως είπε, «διαπραγματευόμαστε με μία αγγλική, με μία γερμανική και μία τουρκική ομάδα και περιμένουμε επίσημη πρόταση για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε».

πηγή: Sportday

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις