ΑΕΚ: Εν αναμονή της απόφασης του Γιούρκα

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2009 12:15
UPD:12:27
A- A A+

Εν αναμονή της τελικής απόφασης του Γιούρκα Σεϊταρίδη βρίσκονται στην ΑΕΚ. Ο διεθνής αμυντικός εξετάζει την πρόταση της "Ένωσης" και σύντομα θα απαντήσει οριστικά.

Είναι γνωστό πως προτεραιότητα του διεθνή οπισθοφύλακα είναι ομάδα του εξωτερικού, όμως η πρόταση της ΑΕΚ δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Η ΑΕΚ και συγκεκριμένα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Γιούρκα Σεϊταρίδη και ευελπιστεί σε καταφατική απάντηση του παίκτη στην επίσημη πρόταση που του κατέθεσε η ομάδα.

Ο 28χρονος δεξιός αμυντικός δηλώνει κολακευμένος από το έντονο πρέσινγκ της "Ένωσης", όμως θέλει να εξετάσει διεξοδικά όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια του πριν αποφασίσει οριστικά για το νέο σταθμό της καριέρας του.

Ο πρώην παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης αναμένεται να έχει συνάντηση την Τετάρτη με τον μάνατζερ του, Χόρχε Μέντες, ώστε να συζητήσουν για το μέλλον του.

Είναι γνωστό πως προτεραιότητα του διεθνή οπισθοφύλακα είναι ομάδα του εξωτερικού, όμως η πρόταση της ΑΕΚ δεν τον αφήνει αδιάφορο. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να δώσει την τελική του απάντηση.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις