Νίκη στο ντεμπούτο Σισέ και Λέτο

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2009 21:09
UPD:16/07/2009 18:14
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 της Γκρόιτερ Φιρτ, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στην Αυστρία, δίχως να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Ντεμπούτο με τα «πράσινα» για τους Σισέ και Λέτο, ενώ ο Κώστας Κατσουράνης έπαιξε για περίπου μία ώρα. Τα γκολ της ελληνικής ομάδας, οι Καντέ και Πετρόπουλος.

Αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, ο οποίος εμφανίστηκε κουρασμένος κόντρα στη γερμανική ομάδα και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, σημείωσε ο Πριμπ της Γκρόιτερ στο 10Ά. Οι «πράσινοι» αντέδρασαν και από στημένη φάση, ο νεοαποκτηθείς αμυντικός, Σεντρίκ Καντέ, έφερε με πλασέ το παιχνίδι στα ίσα. Το 2-1 σημείωσε ύστερα από καλή κάθετη πάσα του Χριστοδουλόπουλου, ο Πετρόπουλος στο 40΄.

Στις εξέδρες του γηπέδου, βρέθηκε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, αλλά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Σουηδός αμυντικός Ματίας Μπιέρσμιρ…

Oι συνθέσεις των ομάδων:

Γκρόιτερ Φιρτ (Μπένο Μέλμαν): Λομπουέ, Μπιλίσκοφ, Μαουσμπέργκερ, Μάινερ, Φάλκενμπεργκ, Φέρστνερ, Πριμπ, Μοχτάρι, Σρεκ, Αλάγκουϊ, Τσάϊλερ, Μέλερ.

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Καρνέζης, Μενσά, Καντέ, Μελίσσης (74΄Σπυρόπουλος), Μαχλελής, Κατσουράνης (62' Σαριέγκι), Σιμάο, Πετρόπουλος (74' Σισέ), Γκάμπριελ (46' Λέτο), Νίνης (83' Σαλπιγγίδης), Χριστοδουλόπουλος (70' Μουν).

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις