Βάζει 20 εκατ.€ ο Σ. Κόκκαλης

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2009 10:02
A- A A+

Πάνω από 2O εκατομμύρια ευρώ θα δώσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτης Κόκκαλης για να καλύψει τις άμεσες υποχρεώσεις της περαϊκής ΠΑΕ.

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση σέντερ φορ μετά τα πρώτα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σταματήσει το ψάξιμο. Eντολή του Σωκράτη Κόκκαλη είναι να συνεχιστεί η έρευνα αγοράς. Ωστόσο δεν θα γίνει καμία επαφή και διαπραγμάτευση.

Από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο αναφέρουν ότι δεν υπάρχει πλέον τίποτα με την περίπτωση του Μπομπό παρότι ο παίκτης πιέζει την διοίκηση της τουρκικής ομάδας να τον παραχωρήσει.

Η Μπεσίκτας έχει ρίξει τις οικονομικές τις απαιτήσεις από τα 10 εκατομμύρια ευρώ στα 5, αλλά οι πρωταθλητές δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν κρούση για δύο λόγους. Ο σημαντικότερος είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει στη σύνθεση του έναν φορ στο στυλ του Μπομπό και αυτός είναι ο Ντιόγκο και ο άλλος λόγος είναι ότι ο προπονητής των Πειραιωτών, Τιμούρ Κετσπάγια έχει ζητήσει ένα φορ περιοχής καθώς ο Βραζιλιάνος και ο Ντέρμπισιρ θα παίζουν περιφερειακά.

Οι πρωταθλητές θέλουν ένα στράικερ για να αντικαταστήσει τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και διακαείς πόθοι ήταν οι Τζον Κάριου και ο Ζίγκιτς. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα στο μυαλό του και τον Φρεντ και τον Αφόνσο ¶λβες.

Δίνει 20 εκατομμύρια ο Κόκκαλης

Σύμφωνα με την «SportDay», ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι διατεθειμένος να δώσει πάνω από 2O εκατομμύρια ευρώ για να καλύψει τις άμεσες υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών περιμένει μέχρι τις 15 Αυγούστου θα έχει δοθεί περίπου το μισό πακέτο των νέων μετοχών ενώ στο τέλος θα μπορεί και ο ίδιος να μετάσχει στη διαδικασία.

Mικρά από το Τύπο

Την πόρτα του Τζον Κάριου φέρεται να χτύπησε ο Ολυμπιακός.

¶λλη διαφήμιση θα έχει στο πρωτάθλημα και άλλο στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός.

Το νούμερο του Μπελούτσι, το 25, θα πάρει ο Μαρέσκα.

Για τον 15χρονο Βέλικο Μπάτροβιτς είχαν ενδιαφερθεί οι πρωταθλητές αλλά ο Μαυροβούνιος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ¶ρσεναλ.

Σταματάει για λίγες ημέρες η διάθεση των διαρκείας.

πηγή : www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις