Επιστολή Καρατζαφέρη στον εισαγγελέα Α.Π. για τις εκτάσεις στη Σούρπη Μαγνησίας

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2009 12:49
A- A A+

Τα πρακτικά της Βουλής και άλλα συνοδά έγγραφα αναφορικά με το θέμα της αγοραπωλησίας εκτάσεων του ελληνικού δημοσίου στη θέση «Νηές» της περιοχής Σούρπης Μαγνησίας, απέστειλε σήμερα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ Καρατζαφέρης.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. προς τον εισαγγελέα:

«Kύριε εισαγγελεύ,

Σας γνωρίζω ότι στα πρακτικά της συνεδριάσεως της 01/07/09 της Βουλής των Ελλήνων καταχωρείται αναφορά και καταγγελία μου, που αφορά σε πράξη απάτης κακουργηματικής μορφής, που έχει τελεσθεί σε βάρος του Δημοσίου και πράξεις κατάληψης δημόσιας έκτασης στη θέση «Νηές» της περιοχής Σούρπης Μαγνησίας. Τμήματα της περιοχής αυτής επωλήθησαν ή εκμισθώθηκαν με συμβόλαια της συμβολαιογράφου Αθηνών, Α. Ζαφειροπούλου και κατόπιν συμπαιγνίας των συμβληθέντων στις μεταβιβάσεις αυτές εκπροσώπων της Μητρόπολης Βόλου αφ’ενός και της Εταιρείας Golfing - Developments A.E. αφετέρου.

Σας επισυνάπτω αποσπάσματα των πρακτικών της ανωτέρω συνεδριάσεως της Βουλής καθώς επίσης και πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας « Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» της 12/7/09 που αναφέρεται στην ίδια υπόθεση - σκάνδαλο, όπως επίσης και δημοσίευμα της «FREE- SUNDAY» της 15/2/2009, με εκτενές ρεπορτάζ επί του ιστορικού της υπόθεσης, προκειμένου να επιληφθείτε σχετικώς, ως έχετε από το Νόμο υποχρέωση και διατάξετε τη δέουσα ανακριτική έρευνα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή