Φ. Πιπιλή: «Όχι» στην καταβολή εισφορών βουλευτών από το Κοινοβούλιο

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2009 14:39
A- A A+

Κατηγορηματικά αντίθετη με την προωθούμενη ρύθμιση για καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών των βουλευτών στα επαγγελματικά τους ταμεία από τη Βουλή δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.

Η προτεινόμενη από τον κ. Δημήτρη Σιούφα διάταξη αφορά τους βουλευτές, οι οποίοι θα επιλέξουν, παρά την κατάργηση του επαγγελματικού ασυμβιβάστου, να μην εξασκούν το επάγγελμά τους.

«Θεωρώ ότι είναι πολύ προσβλητικό για τους βουλευτές, πόσο μάλλον για τον λαό, να υπάρχει αυτού του είδους η συντεχνιακή λογική βουλευτών που πιέζουν, περνάνε νομοθετικές ρυθμίσεις που εξαγριώνουν δικαίως τον κόσμο με αποτέλεσμα να έχει απαξιωθεί τα τελευταία χρόνια πολύ το αξίωμα του βουλευτή» ανέφερε η κ. Πιπιλή μιλώντας στο ρ/σ Alpha 9,89.

«Αν μετείχα στην ψηφοφορία, αν ήμουν στο δεύτερο τμήμα, σαφώς και δεν θα την ψήφιζα. Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι υπόλοιποι συνάδελφοι. Ελπίζω τη δική μου αντίδραση να την ακολουθήσουν οι άλλοι συνάδελφοι. Εγώ δεν θέλω να με κοιτάζει ο κόσμος και να μη μπορώ να τον κοιτάζω στα μάτια. Αυτή η συντεχνιακή λογική πρέπει να σταματήσει» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή