Xόβανετς: Φαβορί ο Παναθηναϊκός

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2009 17:10
UPD:17:20
A- A A+

Στα... ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε! Η Σπάρτα Πράγας στάθηκε άτυχη στην κλήρωση για τα προκριματικά του β' γύρου, αφού βλέπει μπροστά της τον περσινό «εφιάλτη» της, τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιόζεφ Χόβανετς μίλησε στο gazzetta.gr τονίζοντας πως φαβορί για την πρόκριση στα πλέι οφ είναι η ομάδα του «τριφυλλιού».

Ο τεχνικός της Σπάρτα Πράγας, Γιόζεφ Χόβανετς.

- Νέα προσπάθεια για την ομάδα σας, όμως μπροστά σας έχετε τον περσινό αντίπαλο; Ποιο είναι το πρώτο σας σχόλιο;

«Σίγουρα δεν ήμασταν τυχεροί, θα προτιμούσαμε κάποιον άλλον αντίπαλο και όχι τον Παναθηναϊκό, που τον γνωρίζουμε από την περσινή χρονιά. Είναι δύσκολη η κλήρωση, όμως και μεις θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για το καλύτερο»

- Τι έχετε προλάβει να μάθετε για τον φετινό Παναθηναϊκό;

«Μαζεύουμε πληροφορίες, αλλά είναι γνωστές οι καλές μεταγραφές που έχουν γίνει. Βέβαια, δεν χρειάζεται να μάθουμε πάρα πολλά, ξέρουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός, τον προπονητή του, τους παίκτες- ηγέτες, τον αντιμετωπίσαμε μόλις πέρυσι και το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό».

- Ποια είναι η άποψή σας για τον Παναθηναϊκό;

«Είναι ένα μεγάλο κλαμπ με μεγάλη ιστορία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι δυνατός αντίπαλος, κάτι που φάνηκε από την περσινή πορεία του στο Τσάμπιονς Λιγκ».

- Η ομάδα σας είναι περισσότερο ενισχυμένη φέτος;

«Μπορώ να πω ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η προετοιμασία συνεχίζεται σε καλό ρυθμό και ευελπιστούμε να είμαστε έτοιμοι στα δυο παιχνίδια, ειδικότερα στο πρώτο ματς που θα γίνει στην έδρα μας».

- Αν υπάρχει ένα μειονέκτημα για τη Σπάρτα Πράγας, ποιο είναι αυτό;

«Το γεγονός ότι δεν υπάρχει αγωνιστική ροή στο πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που δεν έχουμε αρκετά επίσημα ματς στα πόδια μας είναι δύσκολο».

- Υπάρχουν κάποιοι βασικοί παίκτες που είναι τραυματίες, όπως οι Κλαντρούμπσκι, Κούτσκα. Θα είναι έτοιμοι για το ματς με τον Παναθηναϊκό;

«Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα κάτι. Είναι τραυματίες, αλλά θα κάνουν τα πάντα για να προλάβουν το παιχνίδι».

- Αν θα δίνατε ένα φαβορί, ποιο θα ήταν αυτό;

«Δεν μπορώ να δώσω πιθανότητες, ακόμα. Ξέρουμε τι έχουμε να βρούμε μπροστά μας, όμως και μεις θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά και εμείς θα επιδιώξουμε αυτή τη φορά να μην έχουμε απώλειες στην έδρα μας»

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις