Χωρίς Γκαλέτι οι Πειραιώτες

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2009 21:33
A- A A+

Το τελευταίο και πιο δυνατό φιλικό τεστ εκτός Ελλάδος, δίνει το Σάββατο στη Γερμανία ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει την Μπόχουμ, χωρίς τελικά το Λουτσιάνο Γκαλέτι…

Ο αγώνας θα γίνει στο «Rewirpower Stadion» του Μπόχουμ και θα αρχίσει στις 18:00 ώρα Γερμανίας (19:00 ώρα Ελλάδας), με μετάδοση από τη ΝΕΤ.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού, τόσο ενόψει του αυριανού αγώνα όσο και για τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα περιμένει το νικητή του ζευγαριού Ζρίντσκι-Σλόβαν Μπρατισλάβας, συνεχίστηκε με την προπόνηση που έγινε στις 17:30 τοπική ώρα, στο Έρμελο της Ολλανδίας.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ντάρμπισιρ, ενώ ο Ντομί συνέχισε τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα το ατομικό του πρόγραμμα με τρέξιμο και ασκήσεις στο γήπεδο.

Ο Γκαλέτι, που ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις, ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Ο Αργεντινός άσος δε θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με την Μπόχουμ. Πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο ακολούθησε και ο Στολτίδης.

Οι Πειραιώτες θα επιστρέψουν την Κυριακή στην Αθήνα και την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Ολλανδική Γκρόνιγκεν, στο πρώτο επί ελληνικού εδάφους φιλικό παιχνίδι. Ο αγώνας με την ολλανδική ομάδα θα αρχίσει στις 21:45, ενώ από την Δευτέρα θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων στους φιλάθλους.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις