Πρόγνωση καιρού

Κυριακή, 19 Ιουλίου 2009 07:02
UPD:20:37
A- A A+

Θυελλώδεις βοριάδες από το μεσημέρι στο Ιόνιο, πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά και υψηλές τιμές στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπει για σήμερα Κυριακή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα θα γίνουν βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 38 βαθμούς Κελσίου. σε πτώση από το βράδυ.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6, στο ιόνιο 7 και από το μεσημέρι 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 40 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια. Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 24 έως 39 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 3 με 4 χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα θα γίνουν βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Σε πτώση από το βράδυ.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή