«Καρφώνει» Λέτο ο Μπελούτσι

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2009 09:09
UPD:09:42
A- A A+

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν της Πόρτο, Φερνάντο Μπελούτσι, «καρφώνει» τον πρώην συμπαίκτη του στους «ερυθρολεύκους», Σεμπαστιάν Λέτο, για την επιλογή του να μεταπηδήσει στον Παναθηναϊκό.

Μιλώντας στην εφημερίδα "Free Sunday", ο Μπελούτσι εξέφρασε την αφοσίωσή του στους "ερυθρόλευκους", δηλώνοντας ότι δεν θα πήγαινε ποτέ στον Παναθηναϊκό.

Ερωτηθείς αν θα έκανε ο ίδιος κάτι τέτοιο, ο μέσος της Πόρτο είπε: "Όχι, εγώ δεν θα πήγαινα στον Παναθηναϊκό. Είναι θέμα σεβασμού στην εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Ολυμπιακός φέρνοντάς με εδώ. Ο Ολυμπιακός μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη και να κάνω το βήμα παραπάνω πηγαίνοντας στην Πόρτο. Γι' αυτό πιστεύω ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να παίξω στον Παναθηναϊκό".

Αναφερόμενος στην απόφαση του Λέτο να μετακομίσει από τον Ολυμπιακό στον "αιώνιο" αντίπαλο Παναθηναϊκό, ο Μπελούτσι τόνισε: "Ο Λέτο πήγε αλλά δεν θα περάσει καλά στο Καραϊσκάκη. Προσωπικά θα μου είναι πολύ δύσκολο να τον βλέπω με άλλη φανέλα εκτός αυτής του Ολυμπιακού και θα είναι πάρα πολύ δύσκολο γιΆ αυτόν να μπει στο Καραϊσκάκη. Αλλά αυτά συμβαίνουν. Είναι θέμα του τι επιλέγει ο καθένας".

Πηγή www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις