Φόβοι για Ματ στον Ολυμπιακό

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2009 09:27
UPD:09:28
A- A A+

Όπως όλα δείχνουν, ο Αγγλος επιθετικός του Ολυμπιακού Ματ Ντέρμπισιρ θα μπει στο χειρουργείο για επέμβαση στους κοιλιακούς και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ενάμιση μήνα. Επιτακτική η ενίσχυση στην επίθεση για τους πρωταθλητές με τον Μπομπό και πάλι στο προσκήνιο.

Ο πρώην φορ της Μπλάκμπερν ήταν η πιο ακριβή καλοκαιρινή μεταγραφή των «ερυθρολεύκων» αφού δαπάνησαν περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ και πλέον υπάρχει κίνδυνος να χρειαστεί να κάνει νέα χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς. Ο Ντέρμπισιρ είχε περάσει την πόρτα του χειρουργείου και πριν από δύο χρόνια για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Ο 23χρονος φορ είχε πάει στο Ιατρικό κέντρο πριν από δύο εβδομάδες όταν και έκανε μαγνητική που έδειξε ερεθισμό σε ένα σημείο. Ο Λάκης Νικολάου και ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος συμφώνησαν ο Αγγλος να κάνει συντηρητική αγωγή αφού ήδη είχε κάνει επέμβαση. Ο διεθνής άσος έκανε την αγωγή για δέκα μέρες αλλά τελευταία συμμετείχε σε τρεις δυνατές προπονήσεις και πήρε μέρος στο φιλικό με την Μπόχουμ με αποτέλεσμα να ζητήσει αλλαγή και να ακούσει τα εξ αμάξης από τον Τιμούρ Κετσπάγια επειδή δεν ήταν 100% έτοιμος και ζήτησε να παίξει. Τα «πυρά» του Γεωργιανού τεχνικού έφτασαν και στο ιατρικό επιτελείο, καθώς θα μείνει με έναν επιθετικό λιγότερο λίγο πριν τα επίσημα παιχνίδια.

Ο Ντέρμπισιρ θα κάνει σήμερα ή το αργότερο αύριο εξετάσεις αλλά πλέον οι πιθανότητες να μπει στο χειρουργείο είναι πολύ περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Αν συμβεί αυτό ο επιθετικός του Ολυμπιακού θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 1,5 μήνα χάνοντας έτσι την έναρξη της σεζόν και οι πρωταθλητές θα κινηθούν άμεσα για την απόκτηση φορ.

Πάντως, παρά τις συνεχείς διαψεύσεις από την ΠΑΕ ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί και πάλι για τον Μπομπό της Μπεσίκτας. Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε θα γίνει κίνηση και για τον Μαρκ Γκονζάλες, ο οποίος δεν πήγε στην χθεσινή προπόνηση της Μπέτις και τα ισπανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για δεδομένη αποχώρηση του από τον σύλλογο της Σεβίλλης.

Μικρά – μικρά από τον Τύπο

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε για τον Νίκολα Κάλινιτς της Χάιντουκ αλλά άργησε καθώς έχει κλείσει σε ισπανική ομάδα.

Τετ α τετ με τον Σωκράτη Κόκκαλη θα έχει μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Κοντά στην Στόουκ είναι ο Λούα Λούα.

Η διοίκηση διέψευσε ότι οι Γκερέιρο, Νενέ, Ομπράνιακ, Λαζέν έχουν προταθεί.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις