ΛΑ.Ο.Σ.για τουρκική προκλητικότητα: «Οι καιροί ου μενετοί»

Επίθεση κατά Ντ. Μπακογιάννη με αφορμή την προσφυγή των Σκοπίων
Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2009 16:04
A- A A+

Οι Τούρκοι διαχρονικά ελλοχεύουν και όταν βρίσκουν την Ελλάδα με αδύναμη κυβέρνηση, όπως τώρα, επιχειρούν, υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. Κ. Αϊβαλιώτης, κληθείς να σχολιάσει τη συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο.

«Εμείς έχουμε μιλήσει για αναμενόμενο θερμό επεισόδιο αυτό το καλοκαίρι. Η κυβέρνηση και ιδιαίτερα το υπουργείο Εξωτερικών, δεν έπραξαν τίποτε, προκειμένου να μη τεθούμε προ τετελεσμένων γεγονότων», παρατήρησε ο κ. Κωστής Αϊβαλιώτης .

«Οι Τούρκοι διαχρονικά ελλοχεύουν και όταν βρίσκουν την Ελλάδα με αδύναμη κυβέρνηση, όπως τώρα, επιχειρούν. Αρκεί να θυμηθεί κανείς τα Σεπτεμβριανά του 1955 με την ασθένεια του Α. Παπάγου και την εισβολή του ΑΤΤΙΛΑ πριν 35 χρόνια, σαν σήμερα, με την "ανύπαρκτη κυβέρνηση" Ανδρουτσόπουλου. Οι καιροί ου μενετοί...», κατέληξε ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ..

Ανάλογα αιχμηρή ήταν αντίδραση του εκπροσώπου του ΛΑ.Ο.Σ. και αναφορικά με τη προσφυγή των Σκοπίων στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης:

«Αυτό που δεν έκανε η κ. Μπακογιάννη τα τελευταία χρόνια με την προκλητικότητα των Σκοπιανών - οι οποίοι έχουν κατ' επανάληψη καταπατήσει την Ενδιάμεση Συμφωνία, με τη μετονομασία π.χ. του αεροδρομίου των Σκοπίων σε "Μ. Αλέξανδρος", με τη μετονομασία οδών, με την ανέγερση ανδριάντα κ.λ.π - μας έχει οδηγήσει στην απίστευτη θέση από κατήγοροι να έχουμε μετατραπεί σε κατηγορουμένους! Όσο ταχύτερα απαλλαγεί από την παρουσία της κ. Μπακογιάννη το Υπουργείο Εξωτερικών, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ελπίδα να σώσουμε ό,τι μπορεί να σωθεί στα εθνικά μας θέματα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή