Oλυμπιακός: Στο προσκήνιο και πάλι ο Μπομπό

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2009 09:34
UPD:16:57
A- A A+

Ο Ματ Ντέρμπισιρ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και ο Ολυμπιακός πρέπει να κινηθεί για επιθετικό. Από την ΠΑΕ δεν έχει παρθεί ακόμα κάποια οριστική απόφαση και θα υπάρξει από αύριο εξέλιξη όταν ο Σωκράτης Κόκκαλης θα έχει επικοινωνία με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Στο προσκήνιο πάλι ο Μπομπό. Δίνουν 2,5 εκατ. ευρώ οι «ερυθρόλευκοι» για το 50%.

Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ θα έχει σήμερα συσκέψεις με τους στενούς του συνεργάτες ώστε να συζητήσουν για τα θέματα που εκκρεμούν στο μεταγραφικό τομέα. Ο Κόκκαλης θα έχει αύριο επαφή και με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» που θα ταξιδέψει στην Σλοβακία για να παρακολουθήσει τις υποψήφιες αντιπάλους του Ολυμπιακού, Σλόβαν Μπρατιλάβας – Ζρίνσκι, στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν έχει αλλάξει κάτι όλες αυτές τις ημέρες και απλά γίνεται έρευνα αγοράς και διερευνητικές επαφές. Αυτό αναμένεται να συνεχιστεί και μέχρι το πρώτο παιχνίδι για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δηλαδή μέχρι τις 29 του μηνός.

Στο προσκήνιο βρίσκεται και πάλι ο Μπομπό αφού ο Βραζιλιάνος δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπεσίκτας και στα φιλικά προετοιμασίας παρουσιάζεται αδιάφορος. Μάλιστα, ακούγεται ότι ο Ολυμπιακός κοιτάει και άλλες δύο περιπτώσεις στράικερ, χωρίς ωστόσο να έχουν διαρρεύσει τα ονόματα τους.

Οσον αφορά τον άσο της τουρκικής ομάδας, ο Ολυμπιακός έχει ως σύμμαχο τον εκπρόσωπο του παίκτη, Χουάν Φίχερ. Οι πρωταθλητές δίνουν στην Μπεσίκτας 2,5 εκατομμύρια ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Μπομπό ενώ το υπόλοιπο θα πληρώσει ο μάνατζερ του. Δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας με τον τουρκικό σύλλογο.

«Θα αποκατασταθεί 100%»

Ο Dr. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης μίλησε στον «Πρωταθλητή» για την επέμβαση του Ντέρμπισιρ. «Αποφασίσαμε να μην αποκαταστήσουμε το πλέγμα που έχει ήδη τοποθετηθεί στην προηγούμενη επέμβαση, αλλά να το ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο εσωτερικά. Θα καλύψουμε ακόμη μεγαλύτερη επιφάνεια και το πρόβλημα θα αποκατασταθεί 100%». Ο Αγγλος επιθετικός θα μπει σήμερα το βράδυ στο νοσοκομείο και θα χειρουργηθεί αύριο το πρωί.

Κετσπάγια: «Μη γίνει αχούρι»

Τα μάτια του δεκατέσσερα και να κόψουν τα ξενύχτια ζήτησε από τους παίκτες του ο Τιμούρ Κετσπάγια τώρα που θα λείπει στην Σλοβακία «Θα πάω να δω το παιχνίδι της Σλόβαν με τη Ζρίνσκι. Θέλω να είστε σοβαροί στην προπόνηση, σαν να είμαι παρών. Μη γίνει αχούρι. Είμαι ευχαριστημένος από την προετοιμασία, από τη διάθεση που δείξατε και τη δουλειά που κάναμε. Τώρα έχουμε ένα φιλικό στο Καραϊσκάκη μπροστά στον κόσμο μας με την Γκρόνιγκεν και πρέπει να είμαστε καλοί και σοβαροί, γιατί ακολουθεί το Τσάμπιονς Λιγκ. Σας το έχω πει ότι πρέπει να μπούμε στους ομίλους, εκεί είναι η θέση του Ολυμπιακού, που είναι μεγάλη ομάδα. Μετά έχουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Τα παιχνίδια θα είναι πολλά, γι' αυτό όλοι πρέπει να είσαστε έτοιμοι. Να κάνετε καλή ζωή και μετά την προπόνηση να ξεκουράζεστε. Οχι να πηγαίνετε αμέσως για καφέ, στην παραλία ή να ξενυχτάτε».

Μικρά – μικρά από τον Τύπο

Ο Ουέλιγκτον Μπρίτο ντα Σίλβα γνωστός ως Τομ προτάθηκε στον Ολυμπιακό.

Σταντ μπάι είναι ο Αλντιντορ.

Νέες φήμες για το Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Μεθαύριο πρέπει να δηλώσει ο Ολυμπιακός τη λίστα των παικτών του στην ΟΥΕΦΑ.

Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων διαρκείας δεν θα λειτουργήσει αύριο λόγω του φιλικού αγώνα με την Γκρόνιγκεν.

πηγή www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις