Μπάσκετ: Αισιοδοξία για ΜακΙντάιρ στον Ολυμπιακό

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2009 10:31
A- A A+

Το σίριαλ της απόκτησης του Τέρελ ΜακΙντάιρ συνεχίζεται στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν κάνει μία αρκετά συμφέρουσα προσφορά στην Σιένα, την οποία δύσκολα θα αρνηθούν οι πρωταθλητές Ιταλίας.

Ο μάνατζερ του Αμερικανού γκαρντ εκφράζει την βεβαιότητά του, αναφορικά με την επίτευξη τη τελικής συμφωνίας, έστω και αν στο... βάθος υπάρχει ακόμα το όνομα του ΝΒΑερ Νέιτ Ρόμπινσον.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει καταθέσει μία δελεαστικότατη πρόταση, οικονομικού ύψους 1.5 εκ. ευρώ, την στιγμή που Αμερικανός πλέι-μέικερ αναμένεται να εισπράξει μόλις 1 εκ. ευρώ, για τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του με την Σιένα. Ο εκπρόσωπος του, Κρεγκ Σπίτζερ, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΦΩΣ», είναι αισιόδοξος αναφορικά με την «μετακίνηση» του πελάτη του στον Ολυμπιακό, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Θα τα βρούμε σίγουρα... ».

Οι αρχικές απαιτήσεις του Σπίτζερ, ανέρχονται στα 2.1 εκ. ευρώ, ποσό που πολύ δύσκολα θα καταφέρει να εξασφαλίσει για τον πελάτη του, από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα, όταν μάλιστα το μοναδικό έμπρακτο ενδιαφέρον για την απόκτηση του... «θαυματουργού» γκαρντ της Σιένα, φέρεται να έχει εκδηλωθεί μόνο από τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος ο παίκτης δηλώνει τη ισχυρή του επιθυμία να έρθει στην Ελλάδα και το μόνο που απομένει είναι να καμφθούν οι... αντιστάσεις του προέδρου της ομάδας της Τοσκάνης, Φερντινάντο Μινούτσι, ο οποίος αν θέλει να κρατήσει τον παίκτη στην Ιταλία, θα πρέπει να του προσφέρει τουλάχιστον τα ίδια χρήματα με τους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα στο θέμα του Νέιτ Ρόμπινσον, ο Αμερικανός πλέι-μέικερ των Νιου Γιορκ Νικς, σκέπτεται αν θα γίνει πράξη η... απειλή του προς την ομάδα της Νέας Υόρκης, αποφασίζοντας να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, για να συζητήσει με την διοίκηση των «ερυθρόλευκων». Η προσφορά του Ολυμπιακού ανέρχεται στα 4.5 εκ. δολάρια ετησίως καθαρά, την στιγμή που ο «Cryptonate» αναμένεται να εισπράξει την επόμενη σεζόν στο ΝΒΑ, μόλις 2.9 εκ. δολάρια. Επιθυμία του 25χρονου γκαρντ είναι να παραμείνει στους Νικς, με καλύτερους όμως οικονομικούς όρους, ωστόσο τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί στην περίπτωσή του, καθώς η ομάδα της Νέας Υόρκης δεν φέρεται διατεθειμένη να αυξήσει την προσφορά της.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις