Βολές ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ για την προστασία των καταναλωτών

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2009 17:41
A- A A+

Eπικρίσεις κατά της κυβέρνησης σχετικά με την προστασία των καταναλωτών διατύπωσαν το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις πρωτοβουλίες που ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης.

Το ΠΑΣΟΚ διά των αρμόδιων πολιτικών εκπροσώπων του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Λούκας Κατσέλη κατηγόρησε το κυβερνών κόμμα για «έλλειμμα πολιτικής βούλησης στο φλέγον κοινωνικό ζήτημα της προστασίας των υπερχρεωμένων καταναλωτών».

Μ. Χρυσοχοΐδης: Κυβέρνηση μειοψηφίας που πρέπει να φύγει το γρηγορότερο

Μ. Χρυσοχοΐδης: Κυβέρνηση μειοψηφίας που πρέπει να φύγει το γρηγορότερο

«Αντί να δηλώσει αν συμφωνεί ή όχι με τη χθεσινή νομοθετική πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ για τη ρύθμιση χρεών των υπερχρεωμένων καταναλωτών, ο αρμόδιος υπουργός απάντησε για άλλη μια φορά γενικώς και αορίστως με συστάσεις προς τις τράπεζες αλλά και με τη δημιουργία μιας τηλεφωνικής γραμμής ενημέρωσης των καταναλωτών» πρόσθεσαν.

Από την πλευρά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης χαρακτήρισε «ανώδυνες» και «ανούσιες» τις πρωτοβουλίες του υπουργείου Ανάπτυξης, υποστηρίζοντας πως «όχι μόνο δεν θίγουν την τραπεζική ασυδοσία, αλλά και επιχειρούν να ρίξουν επικοινωνιακή στάχτη στα μάτια της κοινής γνώμης».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή