Απόλυτα αισιόδοξος ο τεν Κάτε

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2009 20:30
A- A A+

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στην Ελλάδα, μετά από την προετοιμασία στην Αυστρία και ο προπονητής της ομάδας, Χενκ τεν Κάτε, τόνισε σε δηλώσεις του, πως είναι σίγουρος για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του, στα δύο παιχνίδια κόντρα στη Σπάρτα Πράγας, για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Ολλανδός τεχνικός, εμφανίστηκε καθησυχαστικός, όσον αφορά στα παιχνίδια με τους Τσέχους, λέγοντας πως έγινε ποιοτική δουλειά στην Αυστρία, που θα φανεί στην πορεία.

«Έγινε μια ποιοτική δουλειά και όλα πήγαν καλά. Τώρα θα συνεχίσουμε εδώ τη δουλειά μας. Αν και θα συναντήσουμε πιο υψηλές θερμοκρασίες πρέπει να συνεχίσουμε», τόνισε αρχικά ο τεν Κάτε και συνέχισε αναφερόμενος στους αγώνες με τη Σπάρτα Πράγας: «Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά»…

Η απόδοση της ελληνικής ομάδας στα φιλικά της Αυστρίας, κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, αλλά υπάρχει σιγουριά στο «πράσινο» στρατόπεδο, ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει στην ώρα τους και δε θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα στις ευρωπαϊκές βραδιές του «τριφυλλιού».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις