Τσάμπιονς Λιγκ: Η Σλόβαν Μπρατισλάβας αντίπαλος του Ολυμπιακού

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2009 22:41
UPD:22:45
A- A A+

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι η ομάδα την οποία θα βρει στον επόμενο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός. Οι Σλοβάκοι δεν... χαρίστηκαν απόψε στη βοσνιακή Ζρίνσκι και την κέρδισαν άνετα αλλά και δίκαια με σκορ 4-0. Αιχμή του δόρατος ήταν ο 26χρονος διεθνής Σλοβάκος φορ Χάλεναρ, που σημείωσε δύο γκολ.

Στην Μπρατισλάβα ήταν ο Γεωργιανός τεχνικός, Τιμούρ Κετσπάγια, που έβγαλε τα συμπεράσματά του. Μαζί του ήταν ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κούλης Δουρέκας, που ίσως κοιτάξει για ξενοδοχεία στην περιοχή.

Τα τρία γκολ που σημείωσε απόψε η Σλόβαν Μπρατισλάβας ήταν υπεραρκετά για να της δώσουν την πρόκριση. Η Ζρίνσκι απ' τη Βοσνία δεν κατάφερε ν' υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα, χάνοντας με σκορ 4-0. Είναι χαρακτηριστικό πως το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς και πως η Σλόβαν κυριάρχησε απ' την αρχή μες στο γήπεδο.

Μόλις στο 13' ο Χάλεναρ έκανε το 1-0 για την ομάδα του, για ν' ακολουθήσει το γκολ του Γκαούτσο στο 19'. Ο Σλοβάκος διεθνής φορ ξαναπήρε τ'... όπλο του στο 60' ολοκληρώνοντας μία πολύ καλή βραδιά για τον ίδιο του και δίνοντάς της την πολυπόθητη πρόκριση εν μέσω έντονων πανηγυρισμών.

Γενικά ο Χάλεναρ αποτέλεσε κεντρικό πρόσωπο του σημερινού αγώνα, όχι μόνο για τα δύο γκολ που σημείωσε αλλά για την εν γένει πολύ καλή του απόδοση στο παιχνίδι. Το τέταρτο και τελευταίο γκολ του ματς σημείωσε ο Σιλβέστρ -που πέρασε ως αλλαγή στην θέση του Γκαούτσο στο 84'- στο 92'.

Σχημάτισε την πρώτη εικόνα

Στην Μπρατισλάβα ήταν ο Γεωργιανός τεχνικός, Τιμούρ Κετσπάγια, που έβγαλε τα συμπεράσματά του. Ο Κετσπάγια σαφώς δεν... τρόμαξε απ' όσα είδε, ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει πως ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πολύ σοβαρός και προσεκτικός στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάντως δεν πρέπει ν' αποκλειστεί το γεγονός ο Κετσπάγια να δει και άλλα ματς της Σλόβαν σε DVD, προκειμένου ν' αποκτήσει την καλύτερη δυνατή εικόνα για την Σλόβαν. Είναι κάτι που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Μαζί του ήταν ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κούλης Δουρέκας, που ίσως κοιτάξει για ξενοδοχεία στην περιοχή.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις